MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, με ελεύθερη είσοδο, στο Θέατρο Ρεματιάς

Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:30 σας υποδέχονται στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, ο Θάνος Ολύμπιος και η Λιζέτα Νικολάου σε ένα αφιέρωμα στον ποιητή-στιχουργό Μάνο Ελευθερίου, υπό την συνοδεία πενταμελούς ορχήστρας. Συμμετέχει φιλικά ο Βασίλης Πάτσιος.

Monopoli Team

Οι 3 παραπάνω τραγουδιστές οι οποίοι είναι αυθεντικοί ερμηνευτές τραγουδιών Μάνου Ελευθερίου, καθώς έχουν όλοι δισκογραφήσει κομμάτια σε πρώτες εκτελέσεις του κορυφαίου ποιητή-στιχουργού, θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία τους με τον Μάνο Ελευθερίου καθώς και όλα τα γνωστά διαχρονικά τραγούδια του όπως τα: Μαλαματένια λόγια, Ο Άμλετ της Σελήνης, Ποιος την ζωή μου, Κάτω απ την μαρκίζα, Οι ελεύθεροι κι ωραίοι, Στων αγγέλων τα μπουζούκια, Διαθήκη, Το παλικάρι έχει καημό, η Σούστα κ.α., τραγούδια τα οποία έχουν μελοποιήσει κορυφαίοι συνθέτες όπως οι: Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Σπανός, Γιάννης Μαρκόπουλος, Δήμος Μούτσης, Σταύρος Κουγιουμτζής, Χρήστος Νικολόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος, Ηλίας Ανδριόπουλος κ.α.

Συνοδεύει 5μελής ορχήστρα: Πιάνο: Χρήστος Κουμούσης, μπουζούκι: Λευτέρης Λαζάρου, ντραμς: Γιάννης Καλκάνης, μπάσο: Δημήτρης Μαργαρίτης, κιθάρα: Γιώργος Πατσιώτης.

Την συναυλία διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου με ελεύθερη είσοδο και με προαιρετική την συνεισφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ακούστε εδώ τα νέα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου που εμπιστεύθηκε πρόσφατα στον Θάνο Ολύμπιο και τα οποία έμελλαν να είναι τα τελευταία τραγούδια του κορυφαίου στιχουργού-ποιητή προτού φύγει από τη ζωή: 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b