MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Where Is Kyra: αποκλειστικά στιγμιότυπα από τη νέα ταινία της Michelle Pfeiffer

Δείτε 3 κλιπ της indie ταινίας “Where Is Kyra” που θριάμβευσε στο περσινό Sundance, σε παγκόσμια πρώτη.

Monopoli Team

Μπορεί οι περισσότεροι να περιμένουνι την κυκλοφορία του blockbuster “Ant Man And The Wasp”- και δικαίως- για να θαυμάσει την υπέροχη Michelle Pfeiffer, η αλήθεια, όμως, είναι πως δεν είναι η μοναδική ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος η ηθοποιός.


Το “Where Is Kyra” είναι ένα κοινωνικό φιλμ, πραγματικό έργο Τέχνης, σε σκηνοθεσία του Νιγηριανού σκηνοθέτη Andrew Dosunmu. Εδώ, η Pfeiffer αναδεικνύει όσο ποτέ άλλοτε την υποκριτική της γκάμα και μας κάνει όλους να δυσανασχετούμε που δεν έχει βραβευτεί ακόμη με Όσκαρ (είχαμε μία ελπίδα πέρυσι με το “Mother!” αλλά δεν…)

KYRA 10

Η επίσημη σύνοψη του φιλμ περιγράφει την ιστορία της Kyra Johnson. Είναι μία γυναίκα γύρω στα 50, χωρισμένη, χωρίς δουλειά που αναγκάζεται να μείνει και πάλι με την ηλικιωμένη μητέρα της σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Brooklyn, μέχρι να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Όταν, πεθαίνει ξαφνικά η μητέρα της, η Kyra μένει χωρίς καμία υποστήριξη, τόσο συναισθηματική όσο και οικονομική, και βρίσκει τον εαυτό της με πολύ λίγες επιλογές – καμία από αυτές δεν είναι καλή. Παρά την σχέση της με έναν συμπαθητικό γείτονα (Kiefer Sutherland) η Kyra αδυνατεί να δεχτεί ότι η κάποτε τακτοποιημένη ζωή της έχει εξαφανιστεί πλήρως. Έτσι, θα αναγκαστεί να πάρει κάποιες επικίνδυνες αποφάσεις με καταστροφικές συνέπειες.

Η ταινία έχτισε ένα μύθο γύρω από το όνομα της, καθώς είναι έτοιμη από το 2017, ανά διαστήματα προβαλλόταν σε Φεστιβάλ κύρους, αλλά ποτέ δεν απέκτησε ευρύτερη διανομή. Τελικά, φέτος προβλήθηκε σε επιλεγμένες αίθουσες σε Αμερική και Ευρώπη αλλά συνέπεσε με ημερομηνίες που τόσο η Pfeiffer όσο και ο Sutherland που συμπρωταγωνιστεί, είχαν δεσμεύσεις με άλλα projects, συνεπώς δεν υπάρχει κανένα promo υλικό γύρω από το film, μόνο ενθουσιώδεις κριτικές.

Εμείς αποκτήσαμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα κάποια clips της ταινίας. Απολαύστε υπεύθυνα.

Περισσότερες πληροφορίες για αυτή την σπουδαία ταινία: https://el-gr.facebook.com/WhereisKyra/

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να την δείτε σε κάποια on line πλατφόρμα ή να αποκτήσετε το αντίστοιχο blue ray. Ένα συλλεκτικό διαμαντάκι σας περιμένει.

Δείτε το επίσημο trailer:

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b