MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Το Δωμάτιο με τους Μανδαρίνους του Ρομπέρ Τομά στο Θέατρο Πρόβα

«Το Δωμάτιο με τους Μανδαρίνους» είναι μια ανατρεπτική κωμωδία χαρακτήρων του Ρομπέρ Τομά που παρουσιάζεται στο Θέατρο Πρόβα από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017.

Monopoli Team

Ένα έργο σπονδυλωτό, ένα «δωμάτιο» στο οποίο παρελαύνει ένα πανόραμα ανθρώπινων καταστάσεων και σχέσεων, άλλοτε ακραίων, δραματικών ή κωμικών, άλλοτε πάλι καθημερινών, στις οποίες όμως εμπλέκονται περίεργοι και παράξενοι άνθρωποι. Η πλοκή από επεισόδιο σε επεισόδιο καλπάζει αδιάκοπα με νέες αποκαλύψεις, αιφνιδιασμούς και απρόσμενες εξελίξεις. Το έργο είναι γραμμένο για 5 ηθοποιούς, οι οποίοι υποδύονται τους 15 ρόλους των επεισοδίων.

Μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ξετυλίγεται ένας απίθανος κόσμος χαρακτήρων και καταστάσεων. Στις μικρές αυτοτελής ιστορίες κυριαρχεί το απρόοπτο και η λύση είναι απρόσμενη. Στη πρώτη ιστορία η ηρωίδα παριστάνει την επαρχιώτισσα αλλά στο τέλος αποκαλύπτεται ότι είναι εφοριακός ΣΔΟΕ και δίνει ένα μεγάλο πρόστιμο στον ξενοδόχο. Στη δεύτερη ιστορία ένα ζευγάρι συναντάει τον οικογενειακό τους φίλο στο ίδιο ξενοδοχείο. Ο φίλοςτους φλερτάρει έντονα τη σύζυγο αλλά όταν εκείνη φεύγει για να πάει θέατρο οι δυο άντρες μένουν μόνοι και αποκαλύπτεται ότι είναι ζευγάρι ομοφυλόφιλων. Στη τρίτη ιστορία μία μητέρα συμβουλεύει το γιό της να μην πάει με τη γυναίκα που ερωτεύτηκε αλλά να διατηρήσει την παλιά σχέση του που είναι οικονομικών συμφερόντων γιατί έχει και η ίδια χρηματικά οφέλη. Στην τελευταία ιστορία ένας προστάτης γυναικών καλεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μια διάσημη συγγραφέα για να του γράψει ένα βιβλίο με τις αναμνήσεις του από το πεζοδρόμιο. Η συγγραφέας μιλάει σε ρίμα και στο φινάλε ο Ρομπέρ Τομά δίνει μιά λύση που ο θεατής σίγουρα δεν την περιμένει…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μετάφραση: Πόπη Κόντου
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσόγκας

Σκηνικά: Κώστας Λάκης
Κοστούμια: Βεστιάριο Θεάτρου Πρόβα

Παίζουν: Μαίρη Ραζή, Σωτήρης Τσόγκας, Χρύσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Πάλης, Σάκης Σιούτης

Διάρκεια: 120 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 15€, Μειωμένο (άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές): 10€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 24 Νοεμβρίου έως 1 Απριλίου 2018
Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20.00
Link Εισιτηρίων: http://www.ticket365.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b