MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Δες το θετικό + μωρό του Λάμπρου Φισφή στο Θέατρο Βέμπο

Ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει με τη stand up comedy «Δες το Θετικό + Μωρό». Για τρεις τελευταίες παραστάσεις, 6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2017 στο θέατρο Βέμπο.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Στην προσπάθειά του να βρει τις θετικές στιγμές της ζωής, ο Λάμπρος Φισφής υπεραναλύει τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας, βάζει στο μικροσκόπιο τα ασήμαντα πράγματα που μας ενοχλούν, αυτοσαρκάζει τις αδυναμίες του και καυτηριάζει οτιδήποτε συνωμοτεί εναντίον της ευτυχίας μας. Μας μυεί, ακόμη, στον κόσμο της πατρότητας μέσα από κείμενα που προέκυψαν από τη δική του εμπειρία ως νέος πατέρας.

Προσοχή – Προσοχή! Αν ψάχνετε το νόημα της ζωής, αν θέλετε να συγκινηθείτε ή αν σας αρέσει να φεύγετε από το θέατρο σοφότεροι, τότε αυτή η παράσταση δεν είναι για εσάς! Αν όμως καρφώνετε 36 πατάτες σε μια πιρουνιά, αν σας παίρνει 40 λεπτά να μπείτε στη θάλασσα, αν τρομάζετε με τη γιαγιά έξω από την τουαλέτα του κλάμπ, αν αγοράσατε οικολογικές λάμπες και πλέον ζείτε στο σκοτάδι, αν θα ψηφίζατε νόμο κατά της άσπρης κάλτσας στο σεξ, αν μετά από μεσημεριανό ύπνο έχετε hangover, αν έχετε να πιείτε τεκίλα από το 1996, αν έχετε κάνει διακοπές σε rooms to let Καλλιόπη, αν κλαίτε όταν τραβάτε μια τρίχα από τη μύτη, αν άλλαξε ο κόσμος σας όταν πρωτοφάγατε lucky cap, αν δεν ξέρετε τι είναι ο συριγμός των ferry boat, αν ψάχνετε ένα αντίδοτο για τη φθινοπωρινή μελαγχολία, τότε αυτή η παράσταση είναι σίγουρα για εσάς!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Λάμπρος Φισφής

Διάρκεια: 90 λεπτά (συν διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: 10€ (προπώληση), 12€ (ταμείο)
Διάρκεια Παραστάσεων: έως τις 8/10
Πληροφορίες: Προπώληση και κρατήσεις: www.viva.gr | 210-5221767
Παραστάσεις: 6,7,8 Οκτωβρίου 2017 στις 21.15
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b