MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Zήσης Ρούμπος: Ο Τζερόνιμο είμαστε όλοι

Ο συγγραφέας και πρωταγωνιστής της sci-fi κωμωδίας «Jeronimo Space: το κυνήγι των Σούσι» που παρουσιάζεται στο θέατρο Άβατον, μάς συστήνει τον τελευταίο Έλληνα του γαλαξία…

Monopoli Team

Ο Τζερόνιμο Μένσουες Καλτσώνης είναι τυχοδιώκτης. Είναι κυνηγός κεφαλών. Για τους αμύητους: δεν κυνηγάει κυριολεκτικά κεφάλια. Πληρώνεται για να παραδίδει παράνομους στις αρχές.

Είναι κολλητός του Cowboy Beepop και του Χαν Σόλο. Πίνει καφέ με τον Κylo Ren και τον Σποκ. Είναι ένας ανασφαλής μεσήλικας που ξεκίνησε ως φιλοτελιστής.

Ο Τζερόνιμο έχει προβλήματα με τις σχέσεις του. Δένεται πολύ, είναι σχεσάκιας αλλά το παίζει μοιραίος.

JeronimoSpace03

Ο Τζερόνιμο δεν έχει αναστολές γιατί παθαίνει κρίσεις ταυτομνησίας. Όταν δηλαδή θυμάσαι πράγματα που δεν έχουν συμβεί σε εσένα.

Στην παράσταση Jeronimo Space: το κυνήγι των Σούσι, τον πετυχαίνουμε να ερωτεύεται την ιέρεια Έϊκο.

Να κάνει μία καινούργια φιλία με τον Αστυνόμο Μπάζο Σκιπ.

Να προσπαθεί να ξεφύγει από την Λούνα Νέμπουλα που είναι και αυτή κυνηγός κεφαλών. Ούτε η Λούνα Νέμπουλα κυνηγάει κυριολεκτικά κεφάλια, αλλά άμα τσαντιστεί παίρνει κεφάλια δίχως δεύτερη σκέψη.

Επίσης, στην παράσταση θα μπορέσετε να δείτε μαύρες τρύπες, εξωγήινες μπαργούμαν, χρονοπαύση και διαστημο-όσμωση και άλλα πράγματα που θα μείνουν μαζί σας για μέρες. Τουλάχιστον 4 με 4.5 μέρες.

Γιατί το Jeronimo Space είναι ένα έργο που μιλάει κατευθείαν στο υποσυνείδητο του θεατή.

JeronimoSpace02

Στη ζωή, δύο πράγματα σε προδίδουν. Τα ύπουλα εντερογαστρικά αέρια και οι όμορφες γυναίκες

Ο ίδιος ο Τζερόνιμο το λέει σοφά: «Αν κάτι μπορεί να σε προδώσει, τότε αξίζει να το ερωτευτείς. Και στη ζωή, δύο πράγματα σε προδίδουν. Τα ύπουλα εντερογαστρικά αέρια και οι όμορφες γυναίκες.» Ο Τζερόνιμο δεν φοβάται να τολμήσει. Σαν όλους εμάς.

Ο Τζερόνιμο είμαστε όλοι εμείς.

Γιατί ο Τζερόνιμο είναι σαν ένα καλάμι στον βάλτο. Μπορείς να το πατήσεις και να το σπάσεις. Αλλά μπορείς και να φτιάξεις έναν χαρταετό με το κορμό του και μετά να τον πουλήσεις 7 ευρώ. Ή 15.

Ανάλογα με το πόσο ψηλά θέλεις να φτάσεις.

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b