MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Ω, Θεέ μου! της Ανάτ Γκοβ στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Το συγκινητικό, ξεκαρδιστικό και τρυφερό έργο της Ανάτ Γκοβ “Ω, Θεέ μου!” ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη, από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, με πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κατερίνα Διδασκάλου.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η Άννα, μια ψυχολόγος, δέχεται έναν μυστηριώδη ασθενή που πάσχει από κατάθλιψη και χρειάζεται επειγόντως θεραπεία. Στην πορεία όμως ανακαλύπτει ότι πίσω από την περίεργη αυτή επίσκεψη κρύβεται ένα θαύμα: η Άννα βλέπει μπροστά της τον ίδιο τον Μεγαλοδύναμο!

Είναι απελπισμένος, γιατί ο κόσμος που έφτιαξε έχει λάθη, αδικίες, πολέμους, απληστία. Και θέλει να τον καταστρέψει! Η Άννα, έχει στη διάθεση της μόλις μία ώρα (!), όσο ακριβώς διαρκεί μια συνεδρία, για να του αλλάξει γνώμη. Θα τα καταφέρει;

Ω, Θεέ μου! Η θεϊκή κωμωδία, που ανατρέπει, όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα, αλλά και τα θεατρικά δεδομένα, αφού κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη, μας θυμίζει ότι όλα μπορούν να συμβούν, αν παραμερίσουμε τις προκαταλήψεις και τους φόβους μας και αφήσουμε να παρασυρθούμε από το μυστήριο της ζωής. 

Μέχρι τώρα, όπου έχει παιχτεί, γίνονται θαύματα εξ ουρανού και ο Παντοδύναμος σκορπίζει αγαλλίαση στις ψυχές των θεατών!

baltinos didaskalou w thee mou theatro aristoteleion 2016 2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ανάτ Γκοβ
Μετάφραση: Δημήτρης Ψαρράς
Σκηνοθεσία: Λίνα Ζαρκαδούλα

Σκηνικά: Διονύσης Χριστοφιλογιάννης
Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης
Μουσική: Μίνως Μάτσας
Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος

Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Κατερίνα Διδασκάλου, Μίλτος Τσιάντος

Διάρκεια: 100 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 16 ευρώ (κανονικό), 14 ευρώ (λαϊκή απογευματινή), 12 ευρώ (φοιτητικό - ανέργων – πολυτέκνων) . Ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια
Διάρκεια Παραστάσεων: Από τις 14 Οκτωβρίου 2016
Παραστάσεις: Πέμπτη στις 20:00, Παρασκευή στις 21:00, Σάββατο στις 18:00 (Λαϊκή Απογευματινή) και στις 21:00, Κυριακή στις 20:00.
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b