MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας: 15 απολαυστικές ατάκες από τους κορυφαίους stand up comedians

Δεκαπέντε κωμικοί, ανάμεσα στους 45 οι οποίοι συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Κωμωδίας που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Άβατον», μοιράζονται μαζί μας τα αστεία τους δίνοντας μια απολαυστική πρόγευση της διοργάνωσης.

Monopoli Team
Γελάστε γιατί χανόμαστε. Τα φωτεινά και χαμογελαστά πρόσωπα των 45 stand up comedian που σπεύδουν απ’ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη στο 2ο Avaton International Comedy Festival είναι η εγγύηση και μαζί η προτροπή, γνωρίζοντας καλά πως το γέλιο είναι για να σκορπίζεται. Η γιορτή του κωμικού αυτοσχεδιασμού επιστρέφει και μέσα σε πέντε μέρες (16 έως 20 Ιουνίου) και 15 παραστάσεις οι Ελληνες και ξένοι καλλιτέχνες δροσίζουν τα καλοκαιρινά βράδια με χαμόγελα, κέφι, σάτιρα και σαρκασμό.

Ενα μικρό δείγμα των κωμικών περφόρμανς μας δίνουν 15 από αυτούς «αποκλειστικά» για τους αναγνώστες του monopoli.gr.

MixalisVarverakis
Blink Mike: “Είχε γενέθλια η αδερφή μου και δεν είχα ιδέα τι δώρο να της πάρω, οπότε πήρα το αμάξι μεσημεριάτικα και βγήκα Κηφισίας… Γιατί η κίνηση είναι που μετράει”.


dimopoulosDimitris

Δημήτρης Δημόπουλος: “Η κρίση συνεχίζεται και επιβάλλονται νέες μειώσεις, έτσι η ντουζίνα αποτελείται πλέον από 10 μονάδες, η δεκάδα από 8, η εξάδα από 4 και η Αγία Τριάδα μετονομάζεται σε Όσιο Ντουέτο”.
 


ByronThedoropoulos

Βύρωνας Θεοδωρόπουλος: “Μη δίνεις υποχέσεις που δε θες να κρατήσεις και κυρίως μην βάλεις πλυντήριο που βαριέσαι να απλώσεις”.

XrysaKatsarini
Χρύσα Κατσαρίνη: “Ανταλλάσω αυτά τα σέξυ μηνύματα με άντρες και μου ζητάνε να τους στείλω φωτογραφία που να φαίνονται τα κοκκαλάκια της λεκάνης… Και στέλνω ακτινογραφία “. 

MatKirshen
Matt Kirshen:  “Επαιζα σκάκι με ένα φίλο μου όταν μου είπε «Ας το κάνουμε πιο ενδιαφέρον». Οπότε σταματήσαμε να παίζουμε σκάκι”.


Mixalismathioudakis

Μιχάλης Μαθιουδάκης: “Για εμάς τους άντρες για να θεωρήσουμε κάτι λεκέ, πρέπει πρώτα απ’ όλα να φαίνεται! Η γυναίκα το προσπερνάει αυτό το εμπόδιο· για την γυναίκα ο λεκές είναι σαν το ψυχικό τραύμα. Δεν το βλέπει. Αλλά ξέρει ότι είναι εκεί”.


BobMaclaren

Βob Maclaren: “Η Γερμανία ελέγχει το ευρώ πλέον και όλες οι υπόλοιπες χώρες κυνηγούν την πιστοληπτική ικανότητα του ΑΑΑ. Σε αντίθεση με την Ισπανία, την Ελλάδα και την Ιταλία, οι πιστοληπτικές δυνατότητες των οποίων είναι πολύ χαμηλές, η Γερμανία χωρίζει την Ευρώη σε Βορρά και Νότο. Σαν να μας λένε δηλαδή πως αν είσαι από μια χώρα με σκούρα μαλλιά και καφέ μάτια αποβάλλεσαι. Φαίνεται πως ΑΑΑ γι’ αυτούς σημαίνει Aryan Accounting Academy (Λογιστική Ακαδημία της Αρίας Φυλής)”.


AristotelisRigas

Αριστοτέλης Ρήγας: “Όταν δεν μου πάει τίποτα καλά και απελπίζομαι σκέφτομαι ότι θα γυρίσει κι ο τροχός και λογικά θα με πατήσει”.


RouposParis
Πάρις Ρούπος: “Πολλές φορές στο stand-up κάποιοι παρεξηγούν αυτά που λέω, αλλά εγώ είμαι σαν την Κίνα. Δε θέλω να δίνω στον κόσμο δικαιώματα”.


AggelosSpiliopoulos
Άγγελος Σπηλιόπουλος: “Έγινε συνέδριο δυσλεκτικών στην Πράγα. Γέμισαν όλα τα ξενοδοχεία στην Πάργα”.


Titkov

Αλέξανδρος Τιτκώβ: “Το σεξ είναι σαν το ποδήλατο. Στο μαθαίνει ο θείος σου”.


AlikiTsakoumi

Αλίκη Τσακούμη: “Οι άντρες λατρεύουν το γυναικείο στήθος, γι’ αυτό ο Θεός μετά τα 50 τους δίνει το δικό τους”.

lambrosFisfis
Λάμπρος Φισφής: “Η οικολογική λάμπα είναι μια λάμπα που όταν την ανάβεις το φως που βγάζει είναι ίδιο με αυτό που βγάζει μια κανονική λάμπα όταν είναι σβηστή”.

Iliasfoudoulis
Ηλίας Φουντούλης:  “Ο μεγάλος ζαχαροπλάστης βρέθηκε δολοφονημένος! Η αστυνομία ανέκρινε τον βοηθό του… Δεν έβγαλε άχνη”!


Xatzipaulou

Γιώργος Χατζηπαύλου: “Η προσευχή ήταν το πρώτο ασύρματο δίκτυο επικοινωνίας. Και η Αγία Τριάδα το πρώτο 3G”.

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b