MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Tango Revolution στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ο Gustavo Russo και η ομάδα του Tango Seduccion Company παρουσιάζουν τη λαμπερή και αισθησιακή παράσταση “Tango Revolution” από τις 20 έως τις 25 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Μαρίνα Πυλαρινού

Τάνγκο σημαίνει πάθος. Πόνος. Εκφρασμένος πότε σαν κραυγή και πότε σαν κλάμα, πότε σαν γιορτή και πότε σαν θρήνος. Τάνγκο είναι ο αργεντίνικος χορός του έρωτα, του προδομένου έρωτα, της σαγήνης.

Ο Gustavo Russo είναι ο πιο γνωστός και διεθνώς καταξιωμένος χορευτής Τάνγκο και ένας από τους καλύτερους χορογράφους παγκοσμίως. Πλαισιωμένος από διακεκριμένους χορευτές, ο Gustavo Russo ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για να παρουσιάσει τον πιο αισθησιακό χορό όλων των εποχών: το Αργεντίνικο Τάνγκο.
revolution

Οι πρωταγωνιστές ξεδιπλώνουν επί σκηνής, βήμα προς βήμα το Αργεντίνικο Τάνγκο, από την γέννηση του μέχρι σήμερα. Όλες οι τεχνοτροπίες που αναπτύχθηκαν τον ένα και πλέον αιώνα ζωής του ξετυλίγονται σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που έχει χαρακτηριστεί από όσους το έχουν παρακολουθήσει ως «μοναδικό». Ο Gustavo Russo αντλεί υλικό από την παράδοση, το οποίο δένει, όμως, αρμονικά με νέες ιδέες και θέματα, συνδυάζοντας τεχνικές από διαφορετικά είδη χορού – παραδοσιακό τάνγκο, μοντέρνο χορό και κλασικό μπαλέτο.

Μέρες & Ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη 20 Απριλίου στις 21:00
Πέμπτη 21 Απριλίου στις 21:00
Παρασκευή 22 Απριλίου στις 18:00 και 21:00
Σάββατο 23 Απριλίου στις 18:00 και 21:00
Κυριακή 24 Απριλίου στις 18:00 και 21:00
Δευτέρα 25 Απριλίου στις 21:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Ο Gustavo Russo και η ομάδα του Tango Seduccion Company

Τιμές Εισιτηρίων: Α’ Ζώνη 30€, Β’ Ζώνη 25€, Γ' Ζώνη20€, Δ’ Ζώνη 15€
Παραστάσεις: από 20 έως 25 Απριλίου 2016
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b