MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Τέταρτο Κουδούνι – Του Αγίου Χαλογουίν ανήμερα…

(Ουφ, έφυγε πια ο ΣεΜπτέΒριος, έφυγε κι ο ΟκτώΜβριος. Ανακουφίστηκα… Όλος ο κόσμος, μια σκηνή…)

author-image Γιώργος Δ.Κ. Σαρηγιάννης

Ο βετεράνος Γιάννης Ροζάκης -που επανεμφανίζεται στη σκηνή τρία χρόνια μετά τη σπουδαία ερμηνεία του ως Κρουπ στο έργο του Γιουκίο Μίσιμα «Ο φίλος μου ο Χίτλερ» το οποίο ανέβασε με εξαιρετικά αποτελέσματα η Άσπα Τομπούλη στο «Αγγέλων Βήμα»- κι οι νεότεροι Δανάη Σκιάδη, Δημήτρης Πασσάς, Κρις Ραντάνοφ και Μαρσέλα Λένα θα παίζουν στο έργο του Σέρζι Μπελμπέλ «Ξένοι». Που θ’ ανεβάσει, όπως σας έχω γράψει στο «Τέταρτο Κουδούνι» την 1 Ιουνίου, σε μετάφραση Μαρίας Χατζηεμμανουήλ,nο Νίκος Μαστοράκης για το Εθνικό Θέατρο, στο «Νέο Ρεξ» -το ισόγειο του κτιρίου του «Ρεξ», που εντάχθηκε φέτος, μετά από μακρύ αγώνα, στις αίθουσες του Εθνικού. Πλάι στην Λυδία Κονιόρδου που ’χει επωμιστεί τον κεντρικό ρόλο της Μάνας και στον Στέλιο Μάινα για τον οποίο έχει ήδη γράψει στο onlytheater.gr ο συνάδελφος Βασίλης Μπουζιώτης.

nikos mastorakis

Για να συμπληρωθεί η διανομή υπολείπονται δυο ακόμα ηθοποιοί -το έργο έχει εννιά ρόλους. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 31 Μαρτίου.
Προς το παρόν, ο Νίκος Μαστοράκης πυρετωδώς ετοιμάζει «Τα παιδιά του ήλιου» του Μαξίμ Γκόρκι για το Υπόγειο του «Θεάτρου Τέχνης» -η πρεμιέρα, 14 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Τέταρτο Κουδούνι

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b