MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Gkoultoura: #prova 34. Mojo

Πάμε #prova! Στο νέο feature του γκουλτουρομπλόγκ, «τρυπώνουμε» στις πρόβες των παραστάσεων της νέας σεζόν και τους χώνουμε επί τω έργω!Οι συντελεστές των παραστάσεων διαλέγουν μια συγκεκριμένη σκηνή την οποία έχουν ξεχωρίσει/αγαπήσει/αποθεώσει και τη μοιράζονται μαζί μας – μαζί με σκέψεις, λέξεις και εικόνες.Από τον Μανώλη ΒαμβούνηΠηγή: Gkoultoura

Monopoli Team

Για την παράσταση «MOJO» σε σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 28 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Πόρτα, μας μίλησαν ένα προς ένα όλα τα μπινελίδικα αγόρια της παράστασης, τραβώντας παράλληλα οι ίδιοι φωτογραφίες από τις αγαπημένες τους στιγμές!

Α’ πράξη, 2η σκηνή:

Α’ πράξη, 2η σκηνή:

Ξαφης(Μίκυ):
“Χάπια, ροκ εν ρολ και η ώρα μου! Τέλος το χάος και οι άχρηστοι!”
Αυτά είναι στο κεφάλι του Μίκυ την ώρα που ξεκινάει το κολαστήριο της 2ης σκηνής. Την ώρα που ξεκινάει η μακρύτερη μέρα της ζωής του.

Παπαγεωργίου (Μπέμπης):
Το υπόσχομαι. Δεν θα το κανω θέμα. Απλώς έλα προσκυνα και φιλα μου τις πιετες.

Χρυσανθοπουλος (Σουήτς):
Καλωσοριζω, αποφορτιζω, προσεγγιζω, αποπροσανατολιζω, αποφορτιζω, αποθεωνω, συγκεντρωνω, γειωνω, προσπερνω, σταματω, ζητω μπας και… Σωθουμε


Χρυσοστόμου (Ποτς):

Ένα απενεχοποιημενο κανιβαλιστικο παρτυ. Σαν έφηβοι που έχουν πάει πενταημερη και διαλύουν το ξενοδοχείο που μένουν! Η φράση που κολλάει είναι “λείπει η γάτα και χορεύουν τα ποντίκια”

Μουλάς (Σκίνυ):
Μην παίζετε ποτέ χαρτιά υπό την επήρεια ναρκωτικών, μπορεί να καταλήξετε με ενα σπαθί ανάμεσα στα μπουτια σας!


ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΤΑ

Μεσογείων 59,
115 26 Αθήνα
τηλ. 210 77 11 333
www.porta-theatre.gr

Περισσότερα από ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
VIMA_WEB3b