MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το πανό στον ΟΤΕ, το κρέμασε… ο ΟΤΕ!

Με έναν ανατρεπτικό τρόπο επέλεξε ο ΟΤΕ να δημιουργήσει συζητήσεις στα social media και όχι μόνο, γύρω από την καινούρια καμπάνια για τη δωρεάν υπηρεσία OTE My WiFi!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Μέσω αυτής της υπηρεσίας, οι συνδρομητές ΟΤΕ έχουν δημιουργήσει μια WiFi κοινότητα, για να έχουν δωρεάν Internet σε χιλιάδες σημεία στην Ελλάδα και εκατομμύρια στο εξωτερικό.

Το πρώτο μέρος της καμπάνιας ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες με την κυκλοφορία στο διαδίκτυο ενός βίντεο, που έδειχνε νεαρούς να μπαίνουν στον ΟΤΕ και να κρεμούν ένα πανό από την οροφή του κτιρίου με το μήνυμα wifipendenceday.org, ενώ παράλληλα αυτοκόλλητα και graffiti, με το ίδιο μήνυμα, έκαναν την εμφάνισή τους σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Αν και το πανό ήταν 3D και δεν κρεμάστηκε ποτέ από τους νεαρούς, οι οποίοι δεν ήταν ακτιβιστές, αλλά streets artists, η κινηματογράφηση του βίντεο έγινε με ρεαλιστικό τρόπο, ώστε η ενέργεια να είναι αληθοφανής. Επίσης, τα αυτοκόλλητα και τα graffiti που συνόδευαν την ενέργεια, τοποθετήθηκαν σε συνεργασία με τους δήμους και μετά το τέλος της καμπάνιας θα αφαιρεθούν.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία μπορείτε να βρείτε στο otemywifi.gr

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b