MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όταν οι άνδρες νιώθουν τον πόνο της γέννας (vid)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Γιατροί από νοσοκομείο της Τζινάν, της πρωτεύουσας της επαρχίας Σαντόνγκ στην ανατολική Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, συνέδεσαν μερικούς γενναίους εθελοντές με έναν εξομοιωτή τοκετού, ώστε να βιώσουν από πρώτο χέρι τους αβάσταχτους πόνους της γέννας.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Με τη χρήση μιας ειδικής συσκευής που διεγείρει τεχνητά τους μύες της κοιλιακής χώρας με ήπιο ηλεκτροσόκ, οι τεχνικοί του νοσοκομείου προσκάλεσαν εθελοντές να βιώσουν τους πόνους που νιλωθει η γυναίκα κατά τον τοκετό. Τα ηλεκτρικά ρεύματα έκαναν τους μύες να συσπώνται ταχύτατα ώστε να προκαλέσουν τον ανάλογο πόνο.

Στόχος του πρωτότυπου εγχειρήματος σύμφωνα με τους εκπροσώπους του νοσοκομείου ήταν να κατανοήσουν οι άντρες τι περνά μια γυναίκα όταν φέρνει στον κόσμο ένα παιδί και ταυτόχρονα να κάνουν τους άντρες να εκτιμήσουν την προσπάθεια που καταβάλλουν οι γυναίκες όταν γεννούν.
birth5

Σημειώστε ότι ορισμένοι από τους συμμετέχοντες ξέσπασαν σε κλάματα κατά τη διάρκεια του πειράματος, ενώ άλλοι δεν άντεξαν για περισσότερα από μερικά λεπτά. Φυσικά, οι περισσότεροι επρόκειτο σύντομα να γίνουν μπαμπάδες. Τυχαίο; Δε νομίζω…

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b