MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 10 μεγαλύτερες κόντρες επωνύμων!

Οι κόντρες μεταξύ των εκλεκτών μελών της showbiz δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Αντίθετα, διάσημοι και στο εξωτερικό, με παγκόσμια δημοσιότητα, “ξεκατινιάζονται” μεταξύ τους με μεγάλη άνεση.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε τις κόντρες του Βαγγέλη Περρή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ή του Λάκη Λαζόπουλου με την Μιμή Ντενίση ή τον Γιώργο Νταλάρα, που να έχουν μονοπωλήσει κατά καιρούς τη δημοσιότητα. Όμως και στην Αγγλία διάσημοι τηλεπαρουσιαστές με παγκόσμια προβολή, έχουν τεράστια θέματα μεταξύ τους και ανταλλάσσουν δημοσίως φοβερές μπηχτές ή και μπουνιές ακόμα! Ενώ και celebrities από την pop σκηνή ή το Hollywood είναι συχνά στα μαχαίρια.

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις πιο μεγάλες κόντρες διασήμων:

1.Jennifer Lawrence vs Kristen Stewart

Όταν το Hunger Games πρωτοβγήκε, ως ταινία που απευθύνεται σε εφήβους, συγκρίθηκε με το Twillight. Τότε άρχισε να δημιουργείται θέμα με τις δύο πρωταγωνίστριες, με την Lawrence να λέγεται πως αποσκοπεί να εκθρονίσει την Stewart ως την νεαρή αγαπημένη του Hollywood και την Stewart να χαρακτηρίζει απλοϊκή την Lawrence. Τελικά, οι φήμες αυτές σταμάτησαν όταν είδαν τις δύο να συνομιλούν στα Όσκαρ. 

2. Courtney Love vs. Dave Grohl
1courtney-love-dave-grohl
Νιρβανομαχίες! Η χήρα του frontman των Nirvana Courtney Love δεν έχει τις καλύτερες των σχέσεων με τον πρώην ντράμερ των Nirvana Dave Grohl. Η κόντρα τους είναι για τα δικαιώματα της μπάντας. Το 2011 σε συναυλία της η Courtney εξήγησε γιατί μισεί τον τραγουδιστή των Foo Fighters. “O Dave βγάζει 5 εκατ. το show, δεν τα χρειάζεται τα λεφτά. Η μητέρα του είναι τραπεζίτισσα, ο πατέρας του χρηματιστής… Και γιατί γαμώτο (Why the f**k ) να έχει πιστωτική κάρτα Nivana Inc.  κι εγώ να μην έχω; Και την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασε μια Aston Martin με αυτήν.” 

3. Mariah Carey vs. Eminem
1 eminem carrey
Ο Eminem είχε πει πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Mariah Carey. Αυτή το αρνήθηκε στην εκπομπή του Larry King, λέγοντας πως είχε δει στη ζωή της μόνο 4 φορές. Ακολούθησε ένα video-clip της Carey για το τραγούδι “Obsessed”, όπου ένας σωσίας του Eminem είχε εμμονές με την τραγουδίστρια. Ο Eminem σε διάφορα τραγούδια του κάνει λόγο για τη σεξουαλική τους σχέση με κάποιες χοντράδες στους στίχους (πχ. το τραγούδι The Warning), ενώ απείλησε ότι θα βγάλει στη φόρα γυμνές φωτογραφίες της Carrey και μηνύματα στον τηλεφωνητή του, για να αποδείξει πως έλεγε αλήθεια. 

4. Jeremy Clarkson vs Piers Morgan
1 clarkson morgan
Ο αγαπημένος των φαν της αυτοκίνησης παρουσιαστής του Top Gear έχει εδώ και πολλά χρόνια θέμα με τον διάσημο άγγλο παρουσιαστή Pier Morgan. Η σύγκρουση μεταξύ τους ξεκίνησε το 2000 όταν η εφημερίδα του Morgan δημοσίευσε φωτογραφίες, στις οποίες ο Clarkson αγκάλιαζε μια συνάδελφό του στο BBC. Ο Clarkson, παντρεμένος, του είπε πως ήταν κάτι αθώο, αλλά ο Morgan τις δημοσίευσε έτσι κι αλλιώς. Από τότε ο Clarkson έχει γρονθοκοπήσει δημόσια τον Morgan κι έχουν ανταλλάξει αμέτρητες φορές προσβολές, με το γνωστό φλεγματικό, αλλά γεμάτο κακία βρετανικό στυλ τους. Όταν μάλιστα κόπηκε η εκπομπή του Morgan στο CNN, λόγω χαμηλής τηλεθέασης, ο Clarkson μόνο που δεν το πανηγύρισε από το Top Gear. 

5. Will.i.am vs. Perez Hilton
1perez vs william
Ο gossip bloger  Perez Hilton το 2009 στο Μόναχο πρόσβαλε δημόσια τους Black Eyed Peas με αποτέλεσμα να εισπράξει μια μπουνιά από τον manager του Will.i.am. O Will.i.am αρνήθηκε το γεγονός και ο Perez Hilton τον χαρακτήρισε “αηδιαστικό υποκείμενο” και “f…ng ψεύτη”. H κόντρα τους λύθηκε τελικά εξωδικαστικά. 

6. Charlie Sheen vs. Chuck Lorre
1charlie-sheen-chuck-lorre
Όταν ο Charlie Sheen απολύθηκε από το “Two and a half Men” κι έπαψε έτσι να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της τηλεόρασης, τα έβαλε με τον δημιουργό της σειράς Chuck Lorre. Τον χαρακτήρισε κλόουν, ηλίθιο, αλήτη, ενώ έκανε κι ένα αντισημιτικό αστείο εις βάρος του. Εκείνη την περίοδο ο Sheen είχε μεγάλο πρόβλημα με το ποτό. Όταν αργότερα, το έκοψε κάπως, ο Lorre δήλωσε: “Χαίρομαι που είναι ευτυχής και νηφάλιος”.

7. Ciara vs. Rihanna
1 rihanna ciara
Η Ciara και η Rihanna είχαν μεγάλο θέμα για τα μάτια του Chris Brown, με τον οποίο έβγαιναν κι οι δύο το 2011. H Ciara μίλησε με αρνητικά σχόλια για την παρουσία της Rihanna στο Fashion Police, η Rihanna απάντησε και μετά άρχισαν κι οι δυο να ανταλλάσσουν προσβολές. Στο τέλος η Rihanna βαρέθηκε, ζήτησε συγγνώμη και ανακωχή. Κι η Ciara το δέχθηκε. 

8. Tom Cruise vs. Brooke Shields
1tom cruise brooke shields
Ένα σχόλιο του “σαϊεντολόγου” Tom Cruise το 2005 για την Brooke Shields ξεκίνησε μια μεγάλη κόντρα. Ο ηθοποιός σχολίασε πως η Shields δεν έπρεπε να παίρνει αντικαταθλιπτικά για να καταπολεμήσει την κατάθλιψή της μετά τη γέννα. Ως οπαδός της σαϊεντολογίας και αρνητής της ψυχιατρικής, ο Cruise της σύστησε αντίθετα έναν συνδυασμό βιταμινών και άσκησης. “Θα κάνω μια τρελή μαντεψιά και θα πω πως ο κύριος Tom Cruise δεν έχει πάθει ποτέ επιλόχεια κατάθλιψη” απάντησε ειρωνικά σε άρθρο της η Brook Shields. Και στη συνέχεια τον κατηγόρησε για τα σχόλια του, εις βάρος της ίδιας και των άλλων μανάδων που παθαίνουν αυτή την αρρώστια.

Ο Tom Cruise κατάλαβε το λάθος του και πήγε στο σπίτι της, ζητώντας της συγγνώμη, την οποία και η ηθοποιός αποδέχθηκε. 

9. Taylor Swift vs. Kanye West
1kanye-west-taylor-swift
Σάλος είχε γίνει το 2010, όταν ο Kanye West διέκοψε την ευχαριστήρια ομιλία της Taylor Swift, για το βραβείο που είχε κερδίσει στα VMA, για να πει ότι το video της Beyonce ήταν καλύτερο. Μέχρι κι ο Obama τον έκραξε τότε και δεν θα απέφευγε φυσικά να το κάνει και η θιγμένη Taylor Swift. Στους στίχους ενός τραγουδιού τον χαρακτήρισε ανώριμο 32άρη, που ακόμα μεγαλώνει. Ο Kanye δεν είχε το δίκιο με το μέρος του, αλλά απάντησε έτσι κι αλλιώς, τονίζοντας ότι όλοι χρειάζονται έναν κακό κι ο κακός για την Taylor Swift ήταν αυτός. Τελικά, η Swift, φορώντας ένα μπλουζάκι από κολεξιόν του West, έληξε το θέμα της κόντρας τους. 

10. Justin Bieber vs Seth Rogen
1seth-rogen-justin-bieber
Καναδική κόντρα. O κωμικός ηθοποιός Seth Rogen δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον συμπατριώτη του pop τραγουδιστή Justin Bieber. Ο λόγος που τα σπάσανε ήταν γιατί στα παρασκήνια ενός γερμανικού talk show ο Rogen θεώρησε πως ο Bieber του φέρθηκε, λίγο σαν mother….er. O Bieber απάντησε ειρωνικά στο twitter: “Συγγνώμη που δεν σου υποκλίθηκα!”

Πηγή: Huffington Post

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b