MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
26
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Έλληνες το κάνουν στο ύπαιθρο με τα φώτα σβηστά: ποια ξένη εφημερίδα το λέει;

“Τα θερινά σινεμά της Αθήνας και της Μυκόνου συνδυάζουν την μαγεία του σινεμά με παγωμένες μπύρες Mythos, για συγκινήσεις χωρίς το στοιχείο της τραγωδίας (drama without the tragedy)”. Με αυτό τον υπότιτλο στο πρωτοσέλιδο συνοδεύει το “πονηρό” teaser του κυρίως τίτλου του άρθρου του για τα ελληνικά θερινά σινεμά, η ειδική έκδοση-εφημερίδα του περιοδικού Monocle, “Monocle Mediterraneo”.

Monopoli Team

Το περιοδικό Monocle είναι μια έκδοση στην αγγλική γλώσσα με ειδικό κύρος, που απευθύνεται σε ένα διεθνές κοινό που ταξιδεύει πολύ και ενδιαφέρεται για τις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτισμικές τάσεις σε διάφορα σημεία του κόσμου. Η πρόσφατη ειδική έκδοσή του, Monocle Mediterraneo, που είναι εφημερίδα και κυκλοφορεί μία φορά κάθε καλοκαίρι, στρέφει την προσοχή της σε διάφορες πτυχές του ελληνικού “leisure”, μία από τις οποίες είναι και τα ελληνικά θερινά σινεμά.

monocle1Στα ρεπορτάζ του Monocle παρουσιάζονται τρία θερινά σινεμά, τα Cine Paris και Φιλοθέη στην Αθήνα, και το Cine Manto στην Μύκονο, με εκτενή παρουσίαση και πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό. Η εφημερίδα φιλοξενεί επίσης ένα μίνι διήγημα της Anne Zouroudi, η υπόθεση του οποίου εκτυλίσσεται σε ελληνικό νησί, καθώς και ρεπορτάζ για εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, αλλά και εξοχικές κατοικίες.

Αν θέλετε να αγοράσετε την εφημερίδα, μπορείτε να το κάνετε μέσω της ιστοσελίδας του Monocle

Περισσότερα από Ιστορίες