MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γιατί η Scarlett Johansson συνέτριψε τον “Ηρακλή” στο Box Office!

Ο “Ηρακλής: Οι Θρακικοί Πόλεμοι” εκτός του ότι δεν κατάφερε να κάνει γυρίσματα στην Ελλάδα, απέτυχε και να κερδίσει την πρωτιά στο αμερικανικό Box Office. Ο λόγος που ο “Ηρακλής”- Dwayne Johnson έμεινε δεύτερος δεν είναι άλλος από την σέξι Scarlett Johansson, μια ηθοποιό μαθημένη στα blockbuster από τη θητεία της στη Marvel, που τώρα πρωταγωνιστεί στη Lucy του Luc Besson.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία είναι ένα action movie  σε σενάριο και σκηνοθεσία του Luc Besson . Η Scarlett παίζει ένα βαποράκι, που κατά λάθος παίρνει ένα φάρμακο, το οποίο της δίνει υπεράνθρωπες δυνάμεις. Την βοηθάει να χρησιμοποιεί το 100% του εγκεφάλου της (την ώρα που ο μέσος άνθρωπος χρησιμοποιεί το 10%), κάτι που την απομακρύνει από την ανθρώπινη φύση της με πολλούς τρόπους. 

Η Lucy στο πρώτο τριήμερο προβολής της στους αμερικανικούς κινηματογράφους (25-27 Ιουλίου) σημείωσε εισπράξεις 44 εκατ. δολαρίων. Η ταινία “Ηρακλής: Οι Θρακικοί Πόλεμοι” βρέθηκε στη δεύτερη θέση εισπρακτικά, αρκετά πίσω από την Scarlett με εισπράξεις 29 εκατ. δολαρίων. Ψηλά στο Box Office- παρά το γεγονός ότι προβάλλεται στους κινηματογράφους εδώ και καιρό- και, συγκεκριμένα, στην τρίτη θέση βρίσκεται η ταινία επιστημονικής φαντασίας “Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή” με εισπράξεις 16,4 εκατ. δολάρια. 

Η κυριαρχία της Lucy αποδίδεται στο γυναικείο κοινό. Το 50% των θεατών, που είδαν την ταινία με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson ήταν γυναίκες (ποσοστό πολύ μεγάλο για περιπέτεια), γεγονός που οδήγησε καθοριστικά στην κυριαρχία της ταινίας στο Box Office. Αυτό σημαίνει ότι μελλοντικά τα Studio αναμένεται να επενδύσουν περισσότερα σε γυναίκες ηρωίδες, για να τραβήξουν ακόμα περισσότερο το γυναικείο κοινό στα action movies. 

Τον “Ηρακλή” και τον “Πλανήτη των Πιθήκων” ήδη τα έχουμε δει. Η Lucy αναμένεται ακόμα. Θα έρθει στην Ελλάδα στις 28 Αυγούστου. Προς το παρόν αρκεστείτε σε ένα video, όπου οδηγεί τελείως απάνθρωπα, με έναν τρομακτικό και συνάμα ξεκαρδιστικό τρόπο (ίσως αυτός είναι κι ο λόγος που όλοι οι άλλοι τρώνε τη σκόνη της στο Box Office)

Δείτε το video: 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b