MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε τις 15 καλύτερες φωτογραφίες για τις συγκοινωνίες της Αθήνας

Τις 15 φωτογραφίες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό των Συγκοινωνιών Αθηνών στο Facebook, θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι επιβάτες στα μέσα μεταφοράς της Αθήνας. Οι φωτογραφίες αυτές συνθέτουν την πρώτη κινούμενη έκθεση φωτογραφίας στην πόλη. Η έκθεση άνοιξε την Τετάρτη τις πύλες της στο Αμαξοστάσιο Αττικής των Οδικών Συγκοινωνιών και θα συνταξιδεύει με τα μέσα μαζικής μεταφοράς τους επόμενους μήνες.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι βραβευμένες φωτογραφίες εκτίθενται στα συγκοινωνιακά μέσα, σε σημεία προβολής, σε συρμούς, σταθμούς και οθόνες των μέσων σταθερής τροχιάς, καθώς και σε λεωφορεία και τρόλεϊ.  

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 3.150 επιβάτες, που εστίασαν στα μέσα μαζικής μεταφοράς και αποτύπωσαν με τον φακό τους στιγμές των καθημερινών μετακινήσεών τους, τον περασμένο Ιούνιο.

Η επιτροπή που επέλεξε τους 15 νικητές συγκροτήθηκε από τον επίκουρο καθηγητή φωτογραφίας Αριστείδη Κοντογιώργη, την εικαστικό Βένια Μπεχράκη και τον διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδος Ηλία Χατζηχριστοδούλου.

1mmm
1mmm2

1mmm3

1mmm5

1mmm6

1mmm7

1mmm8

1mmm9

1mmm10

1mmm11

1mmm12

1mmm13

1mmm14

1mmm15

Μπορείτε να κάνετε like στις φωτο που σας αρέσουν στην σελίδα του ΟΑΣΑ στο Facebook 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b