MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Άγνωστοι γδύνουν αγνώστους σε διαφημιστικό video για τη σειρά “Masters of Sex”

Την Tatia Pilieva, δημιουργό του viral video “First Kiss” (Πρώτο φιλί) προσέλαβε η Showtime για ένα αντίστοιχο video, που θα διαφημίσει τη σειρά “Masters of Sex”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το αποτέλεσμα ήταν να κυκλοφορήσει στο Youtube το video “Undress me” (Γδύσε με), στο οποίο 20 άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ τους γίνονται ζευγάρια βγάζουν ο ένας τα ρούχα του άλλου και μένουν με τα εσώρουχα. Στη συνέχεια πέφτουν μαζί στο κρεβάτι. 

Καμία άλλη οδηγία δεν υπάρχει και κανένας άλλος κανόνας, όπως τόνισε και η σκηνοθέτις. Το αποτέλεσμα ήταν ένα διασκεδαστικό video διάρκειας 3 λεπτών. 

Το video δημιουργήθηκε για την τηλεοπτική σειρά “Masters of Sex” ένα δράμα περιόδου με θέμα δύο πρωτοπόρους στη μελέτη της σεξουαλικότητας, τον William Masters και τη Virginia Johnson. Όπως αναφέρεται άλλωστε στην αρχή του video “Το 1957 οι William Masters και Virginia Johnson ξεκίνησαν να ζητούν από άνδρες και γυναίκες να γδυθούν για χάρη της επιστήμης. Το 2014 τιμούμε την ριζοσπαστική τους έρευνα με 20 αγνώστους, που γδύνουν ο ένας τον άλλο για πλάκα”.

Ο Β κύκλος της σειράς Masters of Sex ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες (13 Ιουλίου) και θα ολοκληρωθεί στις 17 Αυγούστου. 

 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b