MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νατάσσα Μποφίλιου σε “Επικίνδυνη ηλικία”: Τι λέει για τη συναυλία στη Μικρή Επίδαυρο

Ένας κύκλος μελοποιημένης ποίησης για το τέλος της νεότητας θα παρουσιαστεί στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου στις 4 και 5 Ιουλίου για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2014. Η Νατάσσα Μποφίλιου θα τραγουδάει, έχοντας στο πλευρό της 15μελή ορχήστρα και 5μελή χορωδία. “Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω με τέτοια ορχήστρα” δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, η οποία αισθάνεται ότι μέσω της μουσικής παράστασης, που φέρει τον τίτλο “Επικίνδυνη Ηλικία” κάνει ένα βήμα παραπέρα στην καριέρα της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η μουσική της “Επικίνδυνης Ηλικίας” και η γενική σύλληψη ανήκει στον συνθέτη και ηθοποιό Άγγελο Τριανταφύλλου. Πώς όμως συνεργάστηκε με την Μποφίλιου; Ίσως ήταν μοιραίο να συμβεί. “Με τη Νατάσσα γεννηθήκαμε την ίδια μέρα στο ίδιο μαιευτήριο, μεγαλώσαμε μαζί, ήμασταν στο ίδιο σχολείο…” 

Ο Κορνήλιος Σελαμσής θα είναι Διευθυντής Ορχήστρας για την “Επικίνδυνη Ηλικία”, η οποία θα χρησιμοποιεί τον μελοποιημένο λόγο των ποιητών, για να μιλήσει για θέματα, όπως ο θάνατος, η ματαίωση του έρωτα και το τέλος της νιότης. Η ποίηση της μουσικής παράσταση θα είναι παρμένη από διάφορες περιόδους της ελληνικής λογοτεχνίας: Έτσι μαζί με τους Σεφέρη, Καβάφη, Δημήτρη Παπαρηγόπουλο συναντάμε σύγχρονους στιχουργούς, όπως η Λένα Κιτσοπούλου και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Κάποιοι θεωρούν ότι η Νατάσσα Μποφίλιου είναι ακόμα μικρή, για μια συναυλία που έχει στον κεντρικό της θεματικό άξονα το τέλος της νιότης. Η ίδια απαντάει ότι μιλώντας για το τέλος της νεότητας αυτή η παράσταση αναφέρεται στη μετάβαση από τον αυθορμητισμό της παιδικότητας στην ενηλικίωση, που σημαίνει ευθύνες. Για την Μποφίλιου, άλλωστε, δεν υπάρχου γέροι. “Είσαι όσο νιώθεις. Κανείς δεν είναι γέρος” δηλώνει χαρακτηριστικά.

Στη χορωδία συμμετέχουν οι γνωστές από το θέατρο (και όχι μόνο) ηθοποιοί Χριστίνα Μαξούρη και Μαρία Διακοπαναγιώτου, καθώς και οι Χριστέλλα Γκιζέλη, Φοίβος Ριμένας και Γιάννης Πλειάκης.

Info:
Στο Μικρό Θέατρο Επιδαύρου 4-5/7, 21.30
Διάρκεια: Περίπου 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b