MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αναρχία στα βραβεία MAD – Έρχεται το τέλος του θεσμού;

Τα κατηγορούν πως υπηρετούν ένα παρωχημένο star system κι ότι είναι πιο στημένα κι απ’ τη φράντζα της Γιάννας Αγγελοπούλου. Κι όμως, τα MAD Video Music Awards φέτος έκαναν υπερβάσεις πρωτοφανείς στην ιστορία τους, όπως διαπιστώσαμε από τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του ΑΝΤ1.Παρακάτω απαριθμούμε 5 ανατρεπτικά στοιχεία που είδαμε στη φετινή απονομή, εκφράζοντας παράλληλα την έντονη ανησυχία μας για την ταυτότητα και το μέλλον των MAD VMA…από την Αργυρώ Σταυρίδη(1η φωτο: Studio Panoulis)

Monopoli Team

seferlis1. Ανέβηκε στη σκηνή ένας φαλακρός, που ούτε ξυρισμένο κεφάλι είχε, ούτε ράπαρε (ο Μάρκος Σεφερλής, για να απονείμει βραβείο). Η ύβρις ήταν τόσο μεγάλη, που ο σόουμαν βρικολάκιασε, έβγαλε τρίχες, και είναι η Conchita Wurst της Γιουροβίζιον, στην παράσταση Allou Fun Mark, για την οποία δίνουμε προσκλησούλες εδώ.                                                                                                 2. Ακόμα και ο Sakiiiiiiiiis! βαρέθηκε πια και δεν εμφανίστηκε για να παραλάβει το 1.345.837.436-ό του βραβείο, παρά αρκέστηκε σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα.
Εξάλλου, υπάρχουν τόσα καλύτερα πράγματα να κάνει κανείς:

                            sakis

3. Άνθρωπος τραγούδησε live στα MAD VMA, και όχι playback (ο Παντελής Παντελίδης, έστω και σαν mini happening στην παραλαβή του βραβείου του).
Να, από κάτω το ξαναδιαβάζει και ο ίδιος για να το πιστέψει:

                             pantelidis

4. Ακούστηκε η λέξη “Καμεράτα“, παρόλο που το μέσου όρου ηλικίας 14 ετών κοινό, δεν είχε ιδέα τι ‘ν’ τούτο (από τις ΜΕΛΙSSES, για την προσεχή εμφάνισή τους στο Ηρώδειο μαζί με την Καμεράτα σε αφιέρωμα στους Beatles).
Εδώ, οι Beatles δηλώνουν fans του ελληνικού γκρουπ:

                     

5. Δεν υπήρχε κόντρα ΒισσικώνΒανδικών fans με συνθήματα, γιούχες και πανό, λόγω της παρατεταμένης απουσίας της “απόλυτης” από τη ζωηρή επαγγελματική δράση.
Πού ‘ν’ τα χρόνια εκείνα…

                                              vissivandi

Μετά απ’ όλ’ αυτά, το μόνο που μένει ν’ ακούσουμε, είναι πως οι επαναστατικές τάσεις θα φτάσουν μέχρι και την απομάκρυνση του Θέμη Γεωργαντά από την ισόβια παρουσίαση του θεσμού…

                                                     maniatis2

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b