MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θετικά βήματα για την Επίδαυρο: Πιο φτηνή μετακίνηση με τα ΚΤΕΛ και αγγλικοί υπότιτλοι

Θετικά βήματα για την προσέλευση του κοινού γίνονται φέτος για το Φεστιβάλ Επιδαύρου. Κατ’ αρχάς, θα γίνει πιο οικονομική μετακίνηση θεατών προς το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με τα ΚΤΕΛ Αργολίδας από την Αθήνα. Επίσης, θα διευκολύνονται οι τουρίστες να παρακολουθούν τις ελληνικές παραστάσεις αρχαίου δράματος στην Επίδαυρο, με την τοποθέτηση αγγλικών υπερτίτλων.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Λόγω της οικονομικής κρίσης και μετά από απαίτηση πολλών θεατών για οικονομικότερη μετάβαση προς το Αρχαίο Θεάτρου της Επιδαύρου, το Φεστιβάλ συνεργάζεται για πρώτη φορά φέτος με τα ΚΤΕΛ Αργολίδας. Οι ενδιαφερόμενοι, αγοράζοντας εισιτήριο για μια από τις παραγωγές του Φεστιβάλ, κερδίζουν έκπτωση 45% για τη μετάβασή στο Θέατρο με το ΚΤΕΛ Αργολίδας, δηλαδή να πληρώσουν 10,00€ αντί για 19,00€!

Η έκπτωση ισχύει μόνο για αναχώρηση από Αθήνα και μόνο για κανονικά εισιτήρια και όχι για προσκλήσεις και ομαδικές κρατήσεις.. Την υπηρεσία αυτή μπορούν να την εκμεταλλευτούν, όσοι έχουν ήδη  αγοράσει εισιτήριο. Όσοι θέλουν να εκμεταλλευθούν αυτή την υπηρεσία μπορούν να συμπληρώσουν φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, θετικό βήμα για την προώθηση του τουρισμού, είναι το γεγονός ότι φέτος θα υπάρχουν αγγλικοί υπέρτιτλοι στις παραγωγές του Ελληνικού Φεστιβάλ στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Έτσι οι ξένοι τουρίστες, οι οποίοι δεν ξέρουν ελληνικά, θα μπορούν να παρακολουθούν παραστάσεις, καταλαβαίνοντας το περιεχόμενο του κειμένου. Άλλωστε, ο πολιτισμός είναι πολύ σημαντική πηγή προσέλκυσης τουριστών στην χώρα μας. 

Σύμφωνα, λοιπόν,  με ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών, για πρώτη φορά φέτος στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου θα υπάρχουν αγγλικοί υπέρτιτλοι σε όλες τις παραγωγές του Φεστιβάλ ως εξής:

Δημήτρης Καραντζάς / Ελένη του Ευριπίδη (5 Ιουλίου)

Έκτορας Λυγίζος / Προμηθέας Δεσμώτης του Αισχύλου (12 Ιουλίου)

ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας & Αρτivities – Κώστας Φιλίππογλου / Φιλοκτήτης του Σοφοκλή (18-19 Ιουλίου)

Θέατρο Δωματίου – Άντζελα Μπρούσκου / Βάκχες του Ευριπίδη (8-9 Αυγούστου)

Για τις ίδιες ακριβώς παραστάσεις ισχύουν και οι πρσοφορές για μειωμένα εισιτήρια με το ΚΤΕΛ Αργολίδας. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
greekfestival.gr
T: 210 3272000

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b