MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βίντεο-παρωδία: 20 άγνωστοι αλληλοχαστουκίζονται!

Θυμάστε το βίντεο-hit του YouTube που συγκέντρωσε μέσα σε δύο μέρες πάνω από 20 εκατομμύρια views, με τίτλο “First Kiss”; Επρόκειτο γαι την καταγραφή φιλιών μεταξύ αγνώστων (οι οποίοι βέβαια όπως μαθε;yτηκε μετά, δεν ήταν και τόσο άσχετοι επαγγελματικά με την έκθεση στην κάμερα). Τώρα ένα βίντεο-παρωδία έρχεται να “καπελώσει” το αν μη τι άλλο επιτυχημένο project των 20 αγνώστων που φιλιούνταν για πρώτη φορά.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Στο βίντεο-παρωδία, οι συμμετέχοντες έχουν συναινέσει στο να… χαστουκίσουν ο ένας τον άλλο. Η ιδέα ανήκει στον Max Landis, ο οποίος δεν χρησιμοποίησε αγνώστους, αλλά ζήτησε βοήθεια από φίλους και γνωστούς, τους οποίους χώρισε τυχαία σε ζευγάρια. Να σημειωθεί πως πατέρας του Max Landis είναι ο διάσημος χολιγουντιανός συγγραφέας και σκηνοθέτης, John Landis, γνωστός για τις ταινίες Coming to America, Three Amigos, The Twilight Zone, Trading Places, The Blues Brothers, Animal House and An American Werewolf in London.

Βέβαια, αν σκεφτεί κανείς πως το αρχικό ρομαντικό video διάρκειας 3 λεπτών σήμερα έχει κατακτήσει 85 εκατομμύρια views, η “Slap Version” του δεν μοιάζει να έχει την ίδια αποδοχή, με “μόλις” 1,5 εκατομμύριο.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε παρατηρήσει, στο 0:21, ο στρουμπουλός κύριος είναι ο ηθοποιός Ηaley Osment, που ενσάρκωσε το πάλαι ποτέ χαριτωμένο παιδί στο θρίλερ “Η Έκτη Αίσθηση”!

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b