MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αγγλίδα σοπράνο πληρώνει 38 εκατ. € για να τραγουδήσει στο διάστημα

Η πρώτη τραγουδίστρια που θα μας τραγουδήσει από το διάστημα φιλοδοξεί να γίνει η αγγλίδα σοπράνο Sarah Brightman. Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία έγινε γνωστή από το “Φάντασμα της Όπερας” θα ταξιδέψει στο διάστημα με ρώσικο διαστημόπλοιο, το οποίο θα την μεταφέρει στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Εκεί ελπίζει να γίνει η πρώτη επαγγελματίας μουσικός που θα τραγουδήσει από το διάστημα, ανακοίνωσε η εταιρεία που διοργανώνει τις διαστημικές πτήσεις.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η βρετανίδα σοπράνο έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει διαστημική εκπαίδευση εντός του τρέχοντος έτους.  Θα πληρώσει περίπου 52 εκατομμύρια δολάρια (38 εκατ. €) για ένα 10ημερο παραμονής στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ανέφερε ο Tom Shelley πρόεδρος της εταιρείας Space Adventures.

Η βρετανίδα σοπράνο αναμένεται να πετάξει τον Σεπτέμβριο του 2015 και, αν τελικά τα καταφέρει, θα γίνει ο όγδοος ιδιώτης που θα πληρώσει αδρά για ένα διαστημικό ταξίδι. Η εκπαίδευσή της για να πετάξει με τη ρωσική κάψουλα Σογιούζ έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το συντομότερο εντός του φθινοπώρου.

Η Brightman πάντως φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ανταγωνισμό από την Lady Gaga. Αυτή σκοπεύει στις αρχές του 2015 να πραγματοποιήσει το δικός της διαστημικό ταξίδι με μια πτήση της Virgin Galactic.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b