MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

10 νέες γαμήλιες μόδες που μας ξενερώνουν

Ώστε θεωρείς τους κλασικούς “μικροαστικούς” γάμους κακόγουστους και επιδειξιομανείς; Προτιμάς τους μοντέρνους και “ορκίζεσαι” στην αισθητική του pinterest; Συγγνώμη που θα σου χαλάσουμε την ψευδαίσθηση, αλλά μερικά πράγματα είναι εξίσου γελοία και στη δεύτερη περίπτωση.Τώρα που βρισκόμαστε σε high season γάμων, σημειώσαμε 10 μοντέρνα γαμήλια ήθη που έφεραν τα social media, οι wedding planners, το pinterest, γενικότερα το internet, ο κήρυκας του αθεϊσμού Richard Dawkins, ο γάμος του αιώνα Γουίλιαμ-Κέιτ, o Furby και άλλα “καινά δαιμόνια”, και που θα προτιμούσαμε να μην είχαν γίνει μόδα…

Monopoli Team

1. Η επικράτηση της nude τάσης στο νυφικό μακιγιάζ, που κάνει τις νύφες πιο χλωμές κι από ζόμπι στο “The Walking Dead”.

charlize
Ακόμα κι αν είσαι σταρ, ωχριάς. Σκέψου να μην είσαι κιόλας…

2. Η αποστολή των προσκλητηρίων με e-mail για οικονομία, τη στιγμή που έχουν δοθεί περιουσίες για το νυφικό ή το ξενοδοχείο στο νησί.

                    email
                              Μην ξεχάσετε να γράψετε και “bring your own booze” 

3. Τα κείμενα των φωτογράφων γάμου στα blogs τους, που προσπαθούν να σε πείσουν να τους προτιμήσεις, περιγράφοντας πόσο “δέθηκαν” οι ίδιοι με όλα -μα όλα!- τα ζευγάρια και πόσο σούπερ πέρασαν. WE DON’T GIVE A DAMN! Ο λαός θέλει να βλέπει φωτογραφίες. ΜΟΝΟ.

                           photographer
                                                 Εξάλλου, η δουλειά μιλάει από μόνη της.

4. Τα ταμπελάκια, ο ειδικός εξοπλισμός και τα λοιπά αξεσουάρ που προμηθεύουν οι wedding planners, στα οποία τα πάντα είναι γραμμένα στα αγγλικά, με χαριτωμένα γραφικά. Φοβάμαι ότι στον επόμενο τέτοιο γάμο θα πάω τουαλέτα και το χαρτί υγείας θα γράφει ανάγλυφα “for your tushie” με Monotype Corsiva σε ροζ κουφετί.

                mrmrs

5. Οι εξεζητημένες πόζες ζευγαριών σε γαμήλιες φωτογραφίες, που θα έπρεπε να βγουν χαλαρές και αυθόρμητες όπως στα lifestyle περιοδικά, αλλά που τελικά μοιάζουν με “ατύχημα”.

                                         sikose2

6. Οι πληρωμένες καταχωρίσεις σε εφημερίδες, με ρεπορτάζ από τον γάμο των παντελώς άγνωστων αλλά παντελώς ψωνισμένων Κου και Κας Παμπλούτου.

                                royal
                                  Το καλό που τους θέλω, να πληρώνουν για ολοσέλιδο…
                                   (το παραπάνω πρωτοσέλιδο δεν είναι πραγματικό)

7. Μέλλουσες νύφες που στα forum και τα social media ρωτούν απελπισμένα η μία την άλλη πού θα βρουν γραφικό κατάλευκο εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα, αν εκείνος ο κομμωτής που θέλουν όλες και χτενίζει Γλυφάδα εξυπηρετεί και άλλες περιοχές, και αν ο παπάς της τάδε εκκλησίας έχει μούσι groomed ή μούσι ερημίτη, μη και χαλάσει το γαμήλιο κόνσεπτ από τρίχες (true stories).

                  sinead
Η Sinead O’ Connor έχει όλο το ιδανικό “πακέτο” ιερέα: είναι χειροτονημένη, δεν έχει τρίχες και δεν θα φαλτσάρει στις ψαλμωδίες.

8. Τα sites γάμου και οι ανάλογες σελίδες στο Facebook που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Δεν έχουν σχεδόν καθόλου ορίτζιναλ περιεχόμενο, και το μόνο που κάνουν ουσιαστικά, είναι να ποστάρουν όμορφες φωτογραφίες ρωτώντας τους fans, “like?”…

                              nogrumpy

9. Καλεσμένοι που επειδή δηλώνουν άθεοι, δεν μπαίνουν στην εκκλησία την ώρα της τελετής, λες και με το που θα περάσουν την πόρτα θα τους καταλάβει το πνεύμα της Ελένης Λουκά.

                louka2
Προς το παρόν το πνεύμα της Ελένης Λουκά είναι εγκλωβισμένο στο βίντεο κλιπ του Γιώργου Τσαλίκη για το τραγούδι “Δεν σου κάνω τον άγιο”.

10. H μουσική υπόκρουση στα mini movies για τη σχέση και τον γάμο του ζευγαριού. Ή που θα είναι επική σαν να άνοιγε συνέδριο ΠΑΣΟΚ του ’80, ή που θα ψάξεις ποιο είναι το κομμάτι, για να το βάζεις στο μωρό να κοιμάται.

             pasok
                                       “Να ζήσ’ η νύφη κι ο γαμπρός!!!”

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b