MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανακαλύψτε το café με τον υπέροχο κήπο και τον εξωτικό κέδρο του Λιβάνου

Το downtown είναι πάντα προσιτό, αλλά οι πραγματικές “αποδράσεις” συνήθως προκύπτουν εκτός του πολύβουου κέντρου. Μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό μας για την έναρξη λειτουργίας του “Museum Café” στον υπέροχο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, που έρχεται να προστεθεί στο πλήθος ανάλογων ποιοτικών επιλογών εστίασης που προσφέρουν τα μουσεία της Αθήνας.

Monopoli Team

Αν λοιπόν τύχει να βρεθείτε στην Κηφισιά, μια στάση στο “Museum Café” θα σας δώσει μια ιδέα της έννοιας “Secret Athens”.

Ο κήπος που περιβάλλει το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας απαρτίζεται από μία μικρή λίμνη με νούφαρα, παλιά δέντρα, αλλά και νεότερα, θάμνους, αρωματικά, φαρμακευτικά και άλλα φυτά, με έναν πανύψηλο κέδρο του Λιβάνου στο κέντρο του. Δέντρα όπως αγριοκαστανιές, έλατα, πλάτανοι, πεύκα, κουκουναριές, κυπαρίσσια, ελιές, αμυγδαλιές, φοίνικες, δεκάδες είδη θάμνων και αρωματικά φυτά, από δεντρολίβανο μέχρι ρίγανη και λεβάντα δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα.
Ένα μέρος γεμάτο φυσικό κάλλος και σπάνια αρώματα.

goulandris3Αυτό το καλοκαίρι, στο “Museum Café” μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά πιάτα και brunches εμπνευσμένα από τον chef Jean Louis Capsalas, αλλά και γλυκά που με ιδιαίτερη φαντασία και δημιουργικότητα επιμελείται ο διακεκριμένος chef patissier Διονύσης Αλέρτα (Δειπνοσοφιστήριο catering).

Ο κήπος με το café λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.

Λεβίδου 13, Κηφισιά
Τηλ. 210- 6206155

goulandris2

Περισσότερα από Ιστορίες