MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Souvenirs made in Greece: 5 ιδιαίτερα δώρα με άρωμα σύγχρονης Ελλάδας

Θυμίζουν διακοπές, θάλασσα, Ελλάδα, και θα θέλεις να τα αποκτήσεις πριν έρθει το καλοκαίρι. Πέντε προτάσεις αγορών που περιλαμβάνουν ένα παιχνίδι, μία τσάντα, ένα πακέτο με προϊόντα της ελληνικής φύσης, ένα φόρεμα και ένα βιβλίο, και που σε βάζουν από τώρα σε ταξιδιωτικό mood.Επιμέλεια: Αργυρώ Σταυρίδη

Monopoli Team

1. Τάβλι ταξιδίου από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Προσγειώθηκε στο mail μας ως “Τάβλι a la Grecque” και αυτό ήταν αρκετό για να τραβήξει την προσοχή μας. Τάβλι on-the-go, χειροποίητο (από 100% βαμβάκι, με πούλια οξιάς και ζάρια), ιδανικό για ταξίδια. Θυμίζει ανεμελιά, αλμύρα και Ελλάδα. Για “πόρτες”, “πλακωτό” και “φεύγα”, στο καφενείο, στο κουρείο, στην ταβέρνα…

     cycladic
http://www.cycladic.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=18&clang=0
http://www.facebook.com/CycladicArtMuseum

2. Tζιν τσάντα από τη Lovegreeece
Από τις πρόσφατες προσθήκες της συλλογής Lovegreece, που στη γλώσσα της μόδας αποκαλείται “denim tote”. Κράτησέ τη φορώντας σορτσάκι και σανδάλια στα σοκάκια στο νησί, ή κάνε national fashion statement από τη λαϊκή μέχρι την Ευρωβουλή. Μίνιμαλ, και στο μπλε της Ελλάδας, μας υπενθυμίζει ότι η λιτότητα δεν είναι απαραίτητα αρνητική έννοια.

lovegreece
http://www.lovegreece.com.gr/
http://www.facebook.com/lovegreece.com.gr

3. Πακέτο ελληνικών προϊόντων “Trapezi7”
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο-ελιές Καλαμών-κάπαρη: τρία αγνά συστατικά που μπορούν να “απογειώσουν” τα πιάτα μας. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν περιττό. Θα το βρείτε στα Hellenic Duty Free Shops.

trapezi7
http://trapezi7.gr/home.html


4.
Πολυμορφικό φόρεμα Nassos Ntotsikas
Μια “θεϊκή” δημιουργία με γεωμετρικά μοτίβα εμπνευσμένα από τη Χίο αλλά ταυτόχρονα με εκτυφλωτική pure red υπόσταση, από την καλοκαιρινή συλλογή “Diaspora” του Έλληνα σχεδιαστή. Κομμάτι που σε ξενόγλωσσα media θα περιγραφόταν με λέξεις και φράσεις όπως “showstopper” και “turns heads”. Ιδανικό για γάμους, βαπτίσεις και ξεχωριστές καλοκαιρινές εξόδους (στη φωτογραφία, φορεμένο από την ηθοποιό Μαριάννα Πολυχρονίδη, δίπλα στον σχεδιαστή – credits 2ης φωτογραφίας: Νίκος Καρανικόλας).

ntotsikas
ntotsikas2
http://www.nassosntotsikas.com/
http://www.facebook.com/NtotsikasNassos

5. Λεύκωμα και συλλεκτικές φιλοτελικές εκδόσεις για τη Μελίνα
Η Ελληνίδα “θεά”, με τα πάθη και τις αδυναμίες της, μέσα από ένα φωτογραφικό λεύκωμα με την επιμέλεια του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη και του Μουσείου Μπενάκη. Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από κείμενα που ξετυλίγουν την προσωπικότητα και την καριέρα της.
και
Ειδικό συλλεκτικό folder που περιέχει Φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου με 10 γραμματόσημα–βινιέτες, τα οποία απεικονίζουν τη Μελίνα Μερκούρη, ως ηθοποιό και πολιτικό, δίπλα στα Ανάγλυφα της Ζωοφόρου του Παρθενώνα.
melina2
http://benakishop.gr/el/biography/12022-Melina-772.html

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b