MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μια απίστευτη ιστορία μέσα σε μια φωτογραφία

Οι περισσότεροι γονείς απαθανατίζουν τις πιο τρυφερές στιγμές των παιδιών τους από πολύ μικρή ηλικία. Ωστόσο, ο Βρετανός πατέρας, Munish Bansal, ξεπέρασε κάθε όριο φωτογραφικής αποτύπωσης! Η φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του, από τον πρώτο της υπέρηχο στάθηκε αφορμή να ξεκινήσει ένα απίστευτο project!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που είδε την πρώτη φωτογραφία της κόρης του. Ο λόγος για το 41χρονο Βρετανό Munish Bansal που αποφάσισε να αποτυπώσει στο φακό κάθε μέρα της μικρής του κόρης, Suman, μέχρι την ημέρα που εκείνη έκλεισε τα 18 της χρόνια.

Την φωτογράφιζα συνήθως το πρωί πριν το σχολείο ή το απόγευμα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Suman, ενώ τόνισε: “Βέβαια υπήρξαν μερικές στιγμές που σκέφτηκα πως δεν πειράζει αν δεν τη φωτογραφήσω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν νόμιζα πως η γυναίκα μου την είχε φωτογραφήσει όσο ήμουν στη δουλειά, ενώ τελικά το είχε παραλείψει. Το πρόβλημα ήταν πως εκείνη την ημέρα θα κοιμόταν στο σπίτι της θεία της. Εννοείται πως πήγα… ευτυχώς δεν ζουν πολύ μακριά”

Το αποτέλεσμα; Μέσα σε μια φωτογραφία συγκέντρωσε τις εικόνες 216 μηνών και 78.840 ημερών, αποτυπώνοντας όλο το ιστορικό οδοιπορικό της Suman από μωρό μέχρι την ενηλικίωση.

Suman19051401

 Suman1905140

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b