MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Μεγάλη Εβδομάδα χωρίς πορτοφόλι! – Πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε χωρίς budget!

Όσοι ξεμείνετε στην Αθήνα την εβδομάδα των παθών και της ανάστασης του Χριστού, ετοιμαστείτε για ένα Πάσχα με πολλές και διασκεδαστικές προτάσεις εξόδου, εντελώς δωρεάν. Καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, επισκεφθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τις εκθέσεις, τις θεατρικές παραστάσεις, τα χορευτικά πάρτι και τις μουσικές εκδηλώσεις της Αθήνας και απολαύστε το Πάσχα διαφορετικά και κυρίως χωρίς πορτοφόλι. Καλή Ανάσταση!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου
Μυστικός Δείπνος” στην Αίθουσα Τέχνης Καπλανών 5
Η Αίθουσα Τέχνης «Καπλανών 5» φιλοξενεί την ομαδική έκθεση ζωγραφικής «Μυστικός Δείπνος» με έργα των: Δημήτρη Αναστασίου, Γιώργου Καρακάσογλου, Ιωάννας Καφίδα, Βασίλη Λιαούρη, Φάνη Παρασκευουδάκη, Κατερίνας Πέτρουλα, Θανάση Ραχούτη, Αντώνη Σμυρνιού και Κωνσταντίνου Παπατριανταφυλλόπουλου. Πρόκειται για μία ενότητα έργων όπου ο κάθε συμμετέχων αποδίδει τον «Μυστικό Δείπνο» του, με όποια μορφή επέλεξε, δίδοντας, έτσι, στο θέμα διαφορετικό περιεχόμενο και διάσταση, από τα αναμενόμενα, μιας και το ζητούμενο ήταν η παραγωγή μίας νέας σειράς έργων με κύριο γνώμονα την ποικιλία και την ελευθερία της έκφρασης.

148722aa6d00897bdf662206dbe7abc1 LΣυναυλία με έργα θρησκευτικής μουσικήςστο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί τη πασχαλινή συναυλία «Αιώνιο Φως» της Συμφωνικής Ορχήστρας και της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων, με έργα θρησκευτικής μουσικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα των: Wolfgang Amadeus Mozart,Gabriel Fauré, Howard Goodall, John Rutter.

Έκθεση με σχέδια της Σχολής Καλών Τεχνών από τη δεκαετία του 1930
Εως το Σάββατο 19 Απριλίου, η αίθουσα τέχνης S.G.ART GALLERY του ξενοδοχείου St.George Lycabettus, φιλοξενεί την έκθεση “Συλλογή σχεδίων από τα εργαστήρια της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Δεκαετίας του 1930.” Ματιές στις φοιτητικές σπουδές ιστορικών καλλιτεχνών, όπως οι Γ. Μόραλης, Ν. Νικολάου, Χ. Καπράλος, Κ. Μαλάμος, Ι. Σπυρόπουλος κ.ά. Είκοσι επτά σχέδια που τοποθετούνται χρονικά στη δεκαετία του 1930 και συνδέονται με γνωστούς καλλιτέχνες.

Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου
Χορευτικό πάρτι στο six d.o.g.s.
Τη Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου, το six d.o.g.s γιορτάζει με ένα διαφορετικό χορευτικό πάρτι. Συμμετέχουν οι: BLUE LAGOON,
FEVER KIDS (LIVE), TROUBLE.

Παράσταση χορού  Επιλογες
Το Present Body studio της Χριστίνας Κλεισιούνη διοργανώνει την παράσταση χορού & Contact Improvisation “Clinamen”. 5 ερμηνευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό αυτοσχεδιάζουν σε συνεργασία με τη Σαβίνα Γιαννάτου και το Βασίλη Παπαβασιλείου.

Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Friends
Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, το Friends φιλοξενεί την αειθαλή Ζωζώ Σαπουντζάκη, σ’ ενα πρόγραμμα άκρως εορταστικό!


Δείτε ακόμα: 
Μεγάλη Εβδομάδα με πολλά θεάματα

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b