MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η απάντηση της Τάνιας Τσανακλίδου στις κατηγορίες για “μπουζουκίλα”

Τον τελευταίο καιρό, ποικίλουν οι αντιδράσεις του κοινού σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από το μαγαζί Άνοδος. Οι αποδοκιμασίες που δέχεται ο χώρος που φιλοξενεί την παράσταση της Χάρις Αλεξίου και της Τάνιας Τσανακλίδου, αφορούν στις ουρές αναμονής έξω από το μαγαζί, καθώς επίσης και στην αδιαφορία και την προχειρότητα του προσωπικού του. Ένα τέτοιο άρθρο αγανάκτησης, στο blog taxamenaepeisodia.wordpress.com. στάθηκε αφορμή, η Τάνια Τσανακλίδου να εξομολογηθεί και να απολογηθεί για αυτές τις συμπεριφορές, σεβόμενη για μια ακόμη φορά το κοινό της.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η ίδια η Τάνια Τσανακλίδου, που ασχολείται με τα social media και το ίντερνετ, αποφάσισε να απαντήσει στη συγκεκριμένη ανάρτηση με τίτλο “Μπουζουκίλα” (διαβάστε εδώ), αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ποιότητά της. Είναι πραγματικά κρίμα ένα τέτοιο λυτρωτικό πρόγραμμα και δύο τέτοιας στόφας καλλιτέχνες να θίγονται από μαγαζάτορες!

Η απάντησή της έχει ως εξής:
“Μέσα στη σημερινή, βαθειά μου λύπη, ήρθε και το άρθρο αυτό να με κάνει κομμάτια. Κυρίως γιατί λέει αλήθειες. Όταν πριν 3 χρόνια τα “μάζεψα” και πήγα στο χωριό, ήταν και επειδή ο επιχειρηματίας του “Ζυγού” και ενώ είχα απαιτήσει πολύ φτηνό εισιτήριο (8 ευρώ), έχοντας κατεβάσει την αμοιβή μου στο επίπεδο απλού μουσικού, λήστευε τον κόσμο χρεώνοντάς του νερά, ξηρούς καρπούς κλπ σε εξωφρενικές τιμές. Είπα: Εγώ μ’ αυτούς τέλειωσα! Φέτος, που η Χαρούλα θέλησε να δουλέψουμε μαζί, είχα τέτοια χαρά, που είπα… μέσα!

Μου μίλησαν κι άλλοι για απαράδεκτα παρατράγουδα. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να ξαναπάω στο χωριό, και θα το κάνω αν δεν υπάρξει αλλαγή συμπεριφοράς. Λυπάμαι για όσους ταλαιπωρηθήκαν, θα πρέπει όμως να πω, πως για τις απαράδεκτες ουρές και τις καθυστερήσεις ευθύνεται και η κακή συνήθεια να έρχονται στο μαγαζί τελευταία στιγμή ενώ τους τονίζεται ότι πρέπει να βρίσκονται εκεί πριν τις 9:45 γιατί, αλλιώς, η κράτηση τους δεν ισχύει. Ευχαριστώ για το χώρο και το χρόνο, εύχομαι να μπορέσει να μπει μια τάξη. Δεν αντέχω να τραγουδώ σε θυμωμένους ανθρώπους και να διαλύομαι έτσι, ενώ θα έπρεπε μόνο χαρά να έχω γι’ αυτήν την τόσο όμορφη συνεργασία με την Χαρούλα.
 
Ευχαριστώ και πάλι.”

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b