MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Chat του Gustavo Ott στο Vault

Πέντε ιστορίες εικονικής πραγματικότητας και αληθινής ζωής αποτελούν το θεατρικό έργο CHAT του GUSTAVO OTT που ανεβαίνει στον Πολυχώρο VAULT μέχρι τις 30 Ιανουαρίου κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το INTERNET είναι ό,τι πιο δημοκρατικό έχει επιδείξει μέχρι στιγμής ο ανθρώπινος πολιτισμός. Δεν δέχεται καμία λογοκρισία, και καμία αρχή (κυβερνητική ή μη) δεν μπορεί να ελέγξει τις δημοσιεύσεις μας. Ελέγχεται μόνο από τους χρήστες του. Είναι όμως ακίνδυνο;
Πόσες κινήσεις χρειάζονται πια για να κάνεις φίλους ; Να κάνεις σεξ; Να υιοθετήσεις ένα παιδί; Να αγοράσεις όπλα; Δύο κλικ. Μόνο δυο κλικ. Τόσο πια απέχουν όλα από εμάς.

Τέσσερεις ηθοποιοί ερμηνεύουν διαφορετικούς χαρακτήρες σε κάθε ιστορία. Τέσσερεις ηθοποιοί αναμετρώνται με την εικονική και την πραγματική ζωή. Τέσσερεις ηθοποιοί παλεύουν για τον Παράδεισο και την Κόλαση τους με μοναδικό τους όπλο το p.c. Μπορεί όλη η ανθρώπινη ιστορία να χωρέσει ανάμεσα σε δυο κλικ, στα like στα follow και σε ένα CHAT;

O Gustavo Ott, καλλιτεχνικός διευθυντής του θέατρου San Martin στο Καράκας, έχει τιμηθεί μεταξύ άλλων με τα εξής βραβεία: Διεθνές Βραβείο Δραματουργίας Tirso de Molina (Ισπανία, 1998) για το έργο του “80 δόντια, 4 μέτρα και 200 κιλά”, Διεθνές Βραβείο Ricardo López Aranda (Ισπανία, 2003) για το έργο “Η τρυφερή σου μολότοφ”, Β΄Βραβείο στον Διεθνή διαγωνισμό Σύγχρονης Δημιουργίας και Ανανεωτικής Δραματουργίας του ΙNΑΕΜ στο Καράκας το 2006 για το έργο του “120 ζωές το λεπτό”, Β΄ Βραβείο Δραματουργίας του Torreperogil (Ισπανία, 2007) για το έργο “Τέρατα μεσ’ στη ντουλάπα, δράκοι κάτω απ’ το κρεβάτι” και με πολλά άλλα βραβεία, εθνικά και διεθνή.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Συγγραφέας: Gustavo Ott
Σκηνοθεσία: Χρήστος Στρέπκος
Σκηνογραφία: Μάρκελος Μαυρομμάτης
Κοστούμια: Celebrity Skin
Κίνηση: Νίκος Λυμπεράτος
Φωτισμοί: Ευσταθία Δρακονταειδή

Διάρκεια παράστασης: 80′ (χωρίς διάλειμμα)
Γενική είσοδος: 10 €

Πολυχώρος Vault
Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Gustavo Ott
Σκηνοθεσία: Χρήστος Στρέπκος


Παίζουν: Κατερίνα Κολυροπούλλου, Ελένη Καλαντζοπούλου, Γιάννης Τσάκωνας, Νίκος Λυμπεράτος

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b