MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

Θα σε πάρω να φύγουμε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το μουσικοχορευτικό θέαμα “Θα σε πάρω να φύγουμε” που αφηγείται την ιστορία της Ελλάδας μέσα από την πορεία της αθηναϊκής επιθεώρησης ανεβαίνει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από 17 Οκτωβρίου ως 3 Νοεμβρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πρωταγωνίστρια είναι η ίδια η “Κυρία Επιθεώρηση”, που επιστρέφει στη σκηνή για να ταξιδέψει τον κομπέρ-εγγονό της πίσω στο χρόνο, στις σημαντικότερες στιγμές της.

Η Κυρία Επιθεώρηση μας ξεναγεί: στο Θέατρο Μοντιάλ στην επιθεώρηση “Μοντέρνα Κορίτσια” στην Αθήνα του ’40, όταν η Βέμπο αλλάζει τα λόγια στη “Ζεχρά” και τραγουδά “Παιδιά, της Ελλάδος Παιδιά” στο Θέατρο Παρκ τη δεκαετία του ’60, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη αντικαθιστά για μία παράσταση το Δημήτρη Χορν στην “Οδό Ονείρων”.∙ στον πιο ευτυχή για τους θεατές θεατρικό ανταγωνισμό, όταν η “Όμορφη Πόλη” του Μίκη Θεοδωράκη ανέβαινε στο Θέατρο Παρκ και η «Οδός Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι λίγα μέτρα πιο πέρα, στο Θέατρο Μετροπόλιταν.

Διαβάστε την κριτική μας για την παράσταση

Στον ρόλο της «Κυρίας Επιθεώρησης» ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος βραβεύτηκε για το ρόλο αυτό από την Ακαδημία Θεατρικών Βραβείων. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Τάνια Τρύπη, Μέμος Μπεγνής, Μιχάλης Μαρίνος, Χαρά Κεφαλά, Μαριάννα Πολυχρονίδη και Μίνως Θεοχάρης. Στο ρόλο του κομπέρ ο Γιώργος Καπουτζίδης. Τα κείμενα και οι νέοι στίχοι είναι του Άγγελου Πυριόχου, ενώ για τη μουσική και τις νέες συνθέσεις υπεύθυνος είναι ο Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος διευθύνει και την Ορχήστρα.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
ΠΕΜ. 17, ΠΑΡ. 18, ΣΑΒ. 19, ΚΥΡ. 20, ΔΕΥΤ. 21, ΤΡΙΤ. 22, ΠΕΜ. 24, ΠΑΡ. 25, ΣΑΒ. 26, ΚΥΡ. 27, ΔΕΥΤ. 28, ΤΕΤ. 30, ΠΕΜ. 31 ΟΚΤ.,
ΠΑΡ. 1, ΣΑΒ. 2, ΚΥΡ. 3 ΝΟΕΜ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 45€, 35€, 30€, 25€ (17€*), 15€
*
Τιμή εισιτηρίου για μαθητές, φοιτητές & κατόχους κάρτας ανεργίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός


Παίζουν: Αντώνης Λουδάρος, Τάνια Τρύπη, Μέμος Μπεγνής, Μιχάλης Μαρίνος, Γιώργος Καπουτζίδης

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b