MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στις γερμανικές εκλογές τα ρίχνει ο Τράγκας για την απομάκρυνσή του από τον Σκάι!

Η απομάκρυνση του Γιώργου Τράγκα από τον Σκάι προκάλεσε μια έντονη παραφιλολογία, την οποία και ο ίδιος ο δημοσιογράφος προσπαθεί να αξιοποιήσει για λόγους τηλεθέασης.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο  δημοσιογράφος μαιτρ των θεωριών συνωμοσίας, τα έριξε στους Γερμανούς, για την αποχώρησή του από το κανάλι του Σκάι. “Είναι δικαίωμα κάθε επιχειρηματία να επιλέξει να μην συνεργάζεται μαζί μου. Είναι δύσκολο το φορτίο μου. Έρχονται εκλογές, έχουμε γερμανικές εκλογές, παίρνουν διαφημίσεις από γερμανικές πολυεθνικές, λογικό είναι να μη με θέλουν”, είπε χαρακτηριστικά από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real FM.

Η αλήθεια είναι, πως ο Γ. Τράγκας και λόγω ύφους και λόγω πολιτικών θέσεων, δεν ταίριαζε με το κανάλι του Σκάι και ήταν μια περίεργη συνεργασία ευθύς εξαρχής. Αν και είναι πολύ πιθανό να υπήρξαν διαμαρτυρίες από την γερμανική πλευρά για τον ακραία αντιγερμανικό λόγο του δημοσιογράφου, θεωρώ τουλάχιστον υπερβολική την δήλωση ότι το γεγονός πως έρχονται γερμανικές εκλογές ήταν παράγοντας που καθόρισε την επιλογή του καναλιού.

Σιγά μην κινδυνεύσει η Μέρκελ να χάσει τις εκλογές στην Γερμανία από τον Τράγκα! Λες και οι Γερμανοί βλέπουν Τράγκα και θα ψηφίσουν εναντίον της Μέρκελ! Κάποιοι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους (στα όρια του εντελώς εξωπραγματικού) και το λανσάρουν αυτό με μεγάλο τουπέ. Πάντως, υπάρχουν άνθρωποι που τους πιστεύουν.  

Ο Σκάι, απαντώντας το ερώτημα, γιατί έφυγε ο Τράγκας από τον σταθμό, διένειμε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η αποχώρηση του κ. Τράγκα προκλήθηκε από την απόφασή του να εργαστεί σε ανταγωνιστικό και σε υπό δημιουργία κανάλι. Οποιαδήποτε άλλη σχετική φημολογία είναι απλά μη σοβαρή.” 

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b