MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα πετάει για το Playboy η Kate Moss

Κοντεύει τα 40 η Kate Moss κι εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο του πόθου για τον αρσενικό πληθυσμό. Έτσι η Αγγλίδα supermodel έκλεισε γυμνή φωτογράφηση με το Playboy, όπως επιβεβαιώνεται από άτομα στο στενό περιβάλλον της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το τεύχος με τα γυμνά της Kate Moss θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014. Θα είναι μια ημερομηνία με συμβολική σημασία τόσο για την Kate Moss, όσο και για το περιοδικό. Η Αγγλίδα σταρ  κι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στην ιστορία της πασαρέλας και των φωτογραφήσεων μόδας θα συμπληρώνει τότε τα 40 έτη. Αλλά και το Playboy θα συμποληρώνει 60 χρόνια κυκλοφορίας!

Ποιός καλύτερος τρόπος λοιπόν για το περιοδικό του εκκεντρικού Hugh Hefner από το να γιορτάσει τα 60 χρόνια του με καυτές φωτογραφίες της σέξι Kate Moss. Οι φωτογράφοι Mert Alas και Marcus Piggott θα φωτογραφήσουν την Kate Moss.

Το περίεργο είναι ότι η Kate Moss έχει παραγγείλει έναν πίνακα από τον φωτορεαλιστή ζωγράφο Chuck Close που να προκύψει από τις φωτογραφίες που θα κάνει για το Playboy. Ο φωτορεαλισμός είναι ένα ζωγραφικό ρεύμα που πετυχαίνει ακρίβεια αποτύπωσης (τέτοιο δηλαδή ρεαλισμό) που να θυμίζει φωτογραφία.  

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b