MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σχέσεις (στ)οργής: Χωρισμοί διασήμων που δεν θα ξεχάσουμε

Ιστορίες αγάπης διασήμων που αν και επικές δεν κατάφεραν να αντέξουν στο χρόνο. Οι χωρισμοί σε αυτές τις περιπτώσεις ήταν μία έκπληξη για όλους και κάποιες φορές δεν είχαν καλό τέλος. Για αυτό το λόγο ακόμα και σήμερα αποτελούν θέμα συζήτησης και σχολιασμού. Ιδού λοιπόν κάποιοι glamorous χωρισμοί που άφησαν εποχή…

Monopoli Team

Brad Pitt-Jennifer Aniston: Το διαζύγιο των δύο Αμερικανών ηθοποιών χώρισε το κοινό σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Το ένα υπέρ της Aniston, που ήταν για εφτά χρόνια παντρεμένη με τον Brad Pitt και το άλλο υπέρ της Angelina Jolie που φαίνεται να ήταν η αιτία αυτού του χωρισμού. Παρότι Pitt και Aniston θεωρούνταν από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz , αποδείχθηκε πως τίποτα δεν είναι τέλειο. Ο γόης του Hollywood μόλις ένα χρόνο μετά το διαζύγιo έγινε πατέρας από την Jolie .

Nicole Kidman-Tom CruiseNicole Kidman-Tom Cruise: Ο χωρισμός τους μετά από 11 χρόνια γάμου, το 2001, ήταν σοκ για τους περισσότερους. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί ένα χρόνο μετά τη γνωριμία του και μαζί είχαν υιοθετήσει δύο παιδιά.Αν και η Kidman φαίνεται πως έχει βρει πλέον την ευτυχία δίπλα στον τραγουδιστή Keith Urban , δεν ισχύει το ίδιο για τον Tom Cruise. Ο ηθοποιός πριν ένα χρόνο πέρασε άλλο ένα διαζύγιο από την ηθοποιό Katie Holmes, σύντροφό του για έξι χρόνια.
johnny depp
Johnny Depp-Vanessa Paradis
: Ο Αμερικανός ηθοποιός Johnny Depp έζησε με την Γαλλίδα τραγουδίστρια και μοντέλο Vanessa Paradis για 12 χρόνια και απέκτησαν μαζί 2 παιδιά. Ο πρόσφατος χωρισμός τους , τον Ιούνιο του
2012, επιβεβαίωσε τις φήμες που είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα , αφού το ζευγάρι δεν είχε πραγματοποιήσει καμία κοινή εμφάνιση για σχεδόν δύο χρόνια.

Britney-Spears-and-Justin-Timberlake-e1359989648968Justin Timberlake-Britney Spears: Ένας χωρισμός που οι fans των δύο ποπ stars δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Οι δύο τραγουδιστές ήταν ένα από τα πολυαγαπημένα ζευγάρια και το κοινό λάτρευε να τους βλέπει μαζί. Σύμφωνα με τα πηγαδάκια της showbiz η Britney Spears απάτησε τον Timberlake , ο οποίος έγραψε για εκείνη το τραγούδι του “Cry me a river”. Πάντως , φαίνεται πως αυτή η ιστορία αγάπης πλήγωσε αλλά και θύμωσε τον Αμερικανό τραγουδιστή ,ο οποίος σε συνέντευξη του είχε χαρακτηρίσει την Britney σκύλα.

dmooreDemi Moore-Ashton Kutcher
: Η 50χρονη πλέον ηθοποιός Demi Moore παντρεύτηκε τον κατά 15 χρόνια μικρότερο της Ashton Kutcher το 2005. Μία σχέση που συζητήθηκε όσο λίγες ,και ακόμα περισσότερο όταν τερματίστηκε μετά από έξι χρόνια, το Νοέμβριο του 2011. Ο Kutcher σύντομα βρήκε την επόμενη σύντροφο του, την ηθοποιό Mila Kunis,όμως η Demi Moore φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει το χωρισμό τους και μόλις πριν ένα μήνα παραδέχθηκε σε συνέντευξη ότι την είχε απατήσει.

 
 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b