MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Από την Μακρυπούλια στην Ντορέττα ο Γιάννης Λάτσιος!

Οι κοινές εμφανίσεις του Γιάννη Λάτσιου με αιθέριες υπάρξεις σε πρεμιέρες παραστάσεων γίνονται πρώτο θέμα στην ελληνική showbiz. Η τελευταία εμφάνισή του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Παλλάς κατά την επίσημη πρεμιέρα των Δαιμόνων του Γιάννη Κακλέα με την Άννα Βίσση πρωταγωνίστρια, προκάλεσε πολλές συζητήσεις.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αμέσως η κοινή τους εμφάνιση πυροδότησε φήμες πως ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 και η νικήτρια του Dancing With the Stars (που χώρισε πρόσφατα με τον Αντίνοο Αλμπάνη) είναι ζευγάρι.  Σύμφωνα με την “Μεσημεριανή Μελέτη“, οι δυο τους έφτασαν μαζί στο θέατρο της οδού Βουκουρεστίου, αν και με ξεχωριστά αυτοκίνητα, τα οποία πάρκαραν δίπλα – δίπλα στο πάρκινγκ του θεάτρου. Μάλιστα, η Μαρία Σταματέρη ανέφερε πως Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιάννης Λάτσιος μετά το τέλος της παράστασης έφυγαν επίσης μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τον είδα με την Ντορέττα στην πρεμιέρα των Δαιμόνων, αν και δεν ξέρω αν φύγανε μετά μαζί ή όχι. Μαζί τους βέβαια ήταν και η Γκαγκάκη. Και μάλιστα η επίσημη γραμμή του Αντ1 είναι ότι ο Λάτσιος πήγε με την Γκαγκάκη και όχι με την Ντορέττα στην πρεμιέρα των Δαιμόνων. Επίσης, διαψεύδεται από άνθρωπο κοντά στην Ντορέττα ότι κάτι έχει αλλάξει στα προσωπικά της τον τελευταίο καιρό. 

Όμως ο Λάτσιος εμφανίσθηκε και σε άλλη πρόσφατη και πολύ κοσμική πρεμιέρα, σε αυτήν της παράστασης “Θα σε πάρω να φύγουμε” με τον Καπουτζίδη στο Badminton. Τότε τον πέτυχα να συνοδεύεται όχι από την Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά με την Ζέτα Μακρυπούλια. Και μάλιστα περπατούσαν χεράκι- χεράκι και γενικά φαινόταν να υπάρχει ένα αρκετά εγκάρδιο κλίμα ανάμεσά τους (καμία σχέση με τις τηλεοπτικές τους αντιπαραθέσεις στο Dancing). 

Γενικά, φαίνεται ότι ο Γιάννης Λάτσιος έχει συχνά την ευτυχία να πηγαίνει με πολύ ωραίες γυναίκες στο θέατρο. Και μάλιστα όλες έχουν κάποια σχέση με τον Ant1. Από την Ζέτα Μακρυπούλια στην Ντορέττα Παπαδημητρίου. Και πάει λέγοντας…

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b