MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Eva Herzigova… γδύνεται Marilyn σε διαφήμιση παπουτσιών! (video)

Συνήθως για να μεταμορφωθείς σε κάποιον άλλο, πρέπει να ντυθείς όπως αυτός. Στην περίπτωση της Eva Herzigova που θέλει να μεταμορφωθεί στο διαχρονικό σύμβολο του σεξ Marilyn Monroe, αρκεί το αντίθετο, δηλαδή να γδυθεί όπως αυτή!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ως άλλη Marilyn Monroe, το διάσημο μοντέλο πρωταγωνιστεί στο βίντεο της ανοιξιάτικης καμπάνιας του Brian Atwood. Ο σχεδιαστής παπουτσιών συνεργάστηκε με το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο Mert & Marcus.

somethings gotta give
Το βίντεο είναι εμπνευσμένο από την " target="_blank">διάσημη σκηνή με τη Monroe να κολυμπάει γυμνή στην πισίνα, στην ταινία «Something’s Got To Give». Την παιχνιδιάρικη διάθεση και την γοητεία των παπουτσιών αναδεικνύει η διαφήμιση της Eva Herzigova.  Παράλληλα, μπορούμε να πούμε ότι αποπνέει μια χλιδή από το παρελθόν και μια διαχρονική σεξουαλικότητα, στην οποία παραπέμπει το πρότυπο της Marilyn Monroe.

Αν την ίδια διαφήμιση την είχε κάνει η ίδια η Marilyn, θα λέγαμε ακόμα ότι υπονοείται και ο άντρας, που θα πληρώνει αυτά τα παπούτσια. Αλλά, η εποχή έχει αλλάξει και η θέση της γυναίκας στην κοινωνία έχει ενδυναμωθεί. Οπότε, παρά την εμφανή ρετρό διάθεση της διαφήμισης, θα ήταν άτοπο να πούμε ότι υπονοείται κάτι τέτοιο.

Όσο για την ίδια την Herzigova είναι αναμφίβολα σέξι  σε αυτήν την διαφήμιση. Κατά καιρούς είχαν ακουστεί φήμες για προβλήματα ανορεξίας του μοντέλου. Στο συγκεκριμένο βίντεο δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Αν και είναι αδύνατη, οπωσδήποτε δεν δείχνει ανορεκτική. Κι αποπνέει μια λάμψη γοητείας και  νεανικότητας, αν και δεν είναι πια τόσο νέα. Αλλά μία σαραντάρα, όπως η Eva, κάνει όσο δύο εικοσάρες σε αυτήν την διαφήμιση τουλάχιστον. 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/bP7QCm51hwI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b