MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαρινέλλα & Κώστας Χατζής: Από αυτή τη συνεργασία βγαίνει η φιλία που μας είχε ενώσει

Τριάντα έξι χρόνια μετά (1976) από την συνάντηση τους στον “Σκορπιό”, η Μαρινέλλα και o Κώστας Χατζής, θα ερμηνεύσουν ξανά κομμάτια από το “Ρεσιτάλ”, για λίγες μόνο παραστάσεις στο θέατρο “Παλλάς” με πολλά από τα τραγούδια που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό και ηχογραφήθηκαν σε έναν από τους πιο εμπορικούς δίσκους της ελληνικής μουσικής.

Monopoli Team

Στην συνέντευξη Τύπου, οι δύο καλλιτέχνες έδειξαν εμφανώς συγκινημένοι για αυτή την ευκαιρία που τους δίνεται να βρεθούν και πάλι μαζί επί σκηνής και να αναβιώσουν την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχαν κάνει με τα τραγούδια του “Ρεσιτάλ”.

Η Μαρινέλλα τόνισε ότι νιώθει πολύ συγκινημένη, καθώς οι συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας θα βρεθούν ξανά μαζί «Από αυτή τη συνεργασία, βγαίνει η φιλία που μας είχε ενώσει τότε και αυτό θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε εδώ, στο “Παλλάς”. Η συγκίνησή μας είναι πολύ μεγάλη, καθώς όλοι όσοι συμμετείχαμε τότε, βρισκόμαστε και πάλι μαζί».

Ο Κώστας Χατζής, αφού ανέφερε πως τα τραγούδια που ερμήνευσαν το 1976 «παραμένουν ακόμη διαχρονικά, καθώς μοιάζουν σα να έχουν γραφτεί σήμερα», δήλωσε συγκινημένος για τη συνεργασία αυτή κι έπλεξε το εγκώμιο της Μαρινέλλας. «Ήθελα να προπαγανδίσω -με την καλή έννοια- αυτό το είδος της κοινωνικής μπαλάντας κι έτσι προέκυψε η συνεργασία μου με τη Μαρινέλλα. Η Μαρινέλλα ήταν ήρωας γιατί θέλησε να υποστηρίξει αυτά τα τραγούδια, σε έναν δίσκο γεμάτο αυθορμητισμό, που μιλούσε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ήταν καταγγελτικός προς την πολιτεία. Ήθελε σίγουρα θάρρος από τη μεριά της».

Από την μεριά του, ο σκηνοθέτης της παράστασης Σταμάτης Φασουλής τόνισε ότι ο συγκεκριμένος δίσκος ήταν ένα ξάφνιασμα για το κοινό και τους δύο τραγουδιστές. «Ήταν ένα ξάφνιασμα για το κοινό και για τους τραγουδιστές. Ο δίσκος είχε φέρει μεγάλο πάθος, ήταν από μόνος του βεντέτα». Τέλος, ανέφερε πως η δυσκολία των παραστάσεων έγκειται στο να μεταφερθεί η ατμόσφαιρα του «Σκορπιού» στο «Παλλάς». «Η μοναδική δυσκολία μας τώρα, είναινα δημιουργήσουμε την ίδια ζεστή ατμόσφαιρα που υπήρχε τότε σε εκείνη τη μπουάτ, και να τη μεταφέρουμε σε μία τόσο μεγάλη αίθουσα».

Ορέστης Βέλμαχος

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b