MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γιάννης Πάριος: Αισθάνομαι large ακόμα και στην εποχή που ζούμε

Ο Γιάννης Πάριος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις εμφανίσεις του στο θέατρο Παλλάς, που ξεκινούν στις 14 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν για τουλάχιστον 15 παραστάσεις. Σε αυτές, ξεφυλλίζει το ημερολόγιο της ζωής του και τραγουδά όσα στιγμάτισαν τις μοναχικές στιγμές του…

Monopoli Team

Ο τίτλος της παράστασης είναι “Όλα μου τα σ’ αγαπώ“. Πρόκειται για μια «μουσική αυτοβιογραφία» του Γιάννη Πάριου, στην οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια δικά του και θα «δανειστεί» κομμάτια μεγάλων ελλήνων καλλιτεχνών όπως ο Τσιτσάνης, ο Χατζιδάκις κ.α.

Ο «Τραγουδιστής του έρωτα» όπως τον αποκαλούν οι φανατικοί θαυμαστές του, τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό όπως πάντα. «Δεν έχω πολλά πράγματα να πω. Θα μιλήσω για την ευαίσθητη πλευρά. Και η ευαίσθητη πλευρά είναι ότι όπως κάνω πάντα έτσι και τώρα θα δώσω την ψυχή μου. Κι αυτό το υπόσχομαι. Η δουλειά κρίνεται από εσάς. Θα δώσω το μάξιμουμ όμως, έτσι κι αλλιώς».

Ο δημοφιλής ερμηνευτής δεν φάνηκε πάντως ιδιαίτερα… πρόθυμος να αποκαλύψει πολλά πράγματα για τα όσα θα διαδραματιστούν επί σκηνής και αρκέστηκε να δηλώσει ότι «Είναι έκπληξη, θα το δείτε. Θα πω “όλα τα σ’αγαπώ του κόσμου”. Η παράσταση θα διαρκεί τουλάχιστον 2,5 ώρες. Όλη αυτή η διαδρομή είναι σαν να μπαίνουμε σε μια βαρκούλα που θα μας πηγαίνει απέναντι στην άλλη όχθη. Από το μαύρο στο γκρίζο. Να “σπάσει” αυτή η μαυρίλα όσο κρατήσει η παράσταση».

Η κατήφεια των ημερών μας είναι έκδηλη στην ελληνική κοινωνία, αλλά αυτό δεν πτοεί τον Γιάννη Πάριο που ερωτώμενος για το πώς αισθάνεται ένας “large” καλλιτέχνης σε μια όχι και τόσο large εποχή, τόνισε ότι δεν αφήνει το κλίμα να τον καταβάλει: «Large αισθάνομαι ακόμα και στην εποχή που ζούμε. Το large για μένα έχει σχέση με την ποιότητα κι όχι την ποσότητα κι έχοντας ζήσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια, αυτό που δεν με εγκαταλείπει είναι η ψυχή μου».

Η συνέχεια της συνέντευξης πέρασε σε πιο προσωπικό ύφος, με τον ίδιο να καλείται να… δώσει απάντηση στο αν «Στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς για μια γυναίκα που αγαπάς». Η απάντησή του ήταν μάλλον… διπλωματική: «Όπως αισθάνεται κανείς, δεν λέω να πέσει και στο ποτό. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να θεωρείς ότι αξίζει, αλλά τα τραγούδια, πολλές φορές, έχουν και μεταφορική έννοια».

Όσο για το αν θα κάνει μέσα από το μουσικό ημερολόγιό του αναφορά στους έρωτες που είχε στη ζωή του, απάντησε… κατηγορηματικά: «Έρωτες στη ζωή μου έχω και είναι τα παιδιά μου».

Ορέστης Βέλμαχος

 

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b