MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα (και πιο αηδιαστικά) μούσκουλα στον πλανήτη!

Προσέξτε, όσοι κάνετε βάρη, μη γίνετε σαν αυτόν. Ο λόγος για τον Αιγύπτιο bodybuilder Moustafa Ismail, ο οποίος κατάφερε να μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες για τα μεγαλύτερα μπράτσα στον κόσμο, καθώς η περίμετρος τους φτάνει τον εντυπωσιακό αριθμό των 78,74 εκατοστών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Έτσι αυτός ο πραγματικός Ποπάι έχει καταφέρει να έχει ποντίκια τόσο φαρδιά, όσο η μέση ενός άντρα. Ο Αιγύπτιος με τα τρομακτικά στην όψη (κυρίως για αισθητικούς λόγους) μούσκουλα είναι 24 χρονών και κάνει body building 10 χρόνια. Ξεκίνησε να κάνει body building για να είναι φιτ, αλλά άκουγε πολλά κολακευτικά σχόλια στο γυμναστήριο για το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα ποντίκια του, που αποφάσισε να επικεντρωθεί στο να τα κάνει όσο πιο μεγάλα γίνεται.

Σε αντίθεση με τον Ποπάι, που στήριζε τη δύναμη του στο σπανάκι, αυτός ο Ποπάι της πραγματικής ζωής βασίζει τη διατροφή του στις πρωτεΐνες. Καταναλώνει τεράστιες ποσότητες σε κοτόπουλο και σε μπριζόλα ή ψάρι, ενώ παίρνει κάθε μέρα και 3 λίτρα πρωτεϊνικά διαλύματα. Δουλεύει πολύ με τα βάρη κι έχει φτάσει να σηκώνει 500 κιλά.

Το επίτευγμά του Moustafa Ismail είναι εντυπωσιακό, αλλά σίγουρα δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να το βλέπει κανείς. Βέβαια, περί ορέξεως κολοκιθόπιτα.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b