MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kelly Brook: -Είδα το sextape της Tulisa Contostavlos για… έμπνευση!

Μαρτυρικές στιγμές λέει ότι έζησε η αγγλοελληνίδα Tulisa Contostavlos με τη διαρροή ενός sextape με την ίδια πρωταγωνίστρια. Το γεγονός πάντως ανέβασε τις ερωτικές μετοχές της διάσημης από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του αγγλικού X Factor τραγουδίστρια, καθώς ψηφίστηκε πρόσφατα πιο καυτή γυναίκα στον κόσμο από το περιοδικο FHM για το 2012. Και τώρα η ακόμα πιο καυτή Kelly Brook, έρχεται να επωφεληθεί από το πιασάρικο του θέματος, κάνοντας χιουμοράκι με το γεγονός αυτό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως δήλωσε το σέξι μοντέλο και ηθοποιός σε συνέντευξη του Loose Women, παρακολούθησε μερικές φορές (“a few times”) την ερωτική ταινία της Tulisa, για να πάρει έμπνευση για τη νέα της ταινία.

To σχόλιο της ήταν άκρως δηκτικό. Η Kelly Brook σε μία σκηνή της νέας της ταινίας είναι σε δείπνο με τον Keith Lemon. Πιάνει στην σκηνή η Kelly ένα σπαράγγι και το τρώει με πολύ… υπαινικτικό τρόπο, μπροστά στα μάτια του Lemon. Και όπως είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο “έκανα μεγάλη έρευνα γι’ αυτή την σκηνή. Παρακολούθησα μάλιστα και το video της Tulisa, για έμπνευση”.  Ο νοών νοείτο.

Η Kelly Brook, εκτός από σέξι φωτογραφήσεις, έχει εμφανισθεί και σε πολύ ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο στην ταινία Three (2005) με τον ελληνοαμερικάνο Billy Zane (τον κακό από τον Τιτανικό) συμπρωταγωνιστή της.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b