MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

David Beckham: Από τα στρινγκ στις… σκελέες!

Πριν από χρόνια είχε γίνει μεγάλο θέμα όταν η “old spice” Victoria είχε δηλώσει ότι ο σύντροφός της David Beckham, ο πιο δημοφιλής τότε πρδοσφαιριστής στην Αγγλία και -μάλλον- παγκοσμίως, συνήθιζε να φοράει στα στρινγκ εσώρουχά της. Πολλοί τότε έσπευσαν να ειρωνευτούν αυτόν τον φετιχισμό του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου- μεταξύ αυτών και ο Βραζιλιάνος Ronaldo ή το “φαινόμενο”. Από τότε, όμως, πολλά χρόνια έχουν περάσει και τα γούστα τόσο του David όσο και της συζύγου του, άλλαξαν ριζικά!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο ποδοσφαιριστής, η Victoria τον προτιμάει πλέον με μακρυά εσώρουχα. Πόσο μακριά; Τόσο, ώστε να καλύπτουν όλο το πόδι! Σκελέες δηλαδή ή long johns, αγγλιστί. Όπως τονίζει, ο ίδιος ο David προτιμάει τα κανονικά μποξεράκια, αλλά στην γυναίκα του αρέσει περισσότερο με σκελέες (long johns). Του λέει ότι έτσι, το σώμα του δείχνει πιο σέξι. Κι αυτός, όμως, παραδέχεται ότι δεν έχει πρόβλημα, διότι του κρατάνε τα πόδια ζεστά.

Ως προς την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί κάποτε, ότι στις φωτογραφίες του με εσώρουχα υπάρχουν… τεχνητές προσθήκες, ώστε να δείχνει πιο προικισμένος, ο David Beckham ήταν κάθετος: “Ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο στις φωτογραφήσεις μου, γιατί, ευτυχώς, δεν το χρειάζομαι!” δήλωσε ο ποδοσφαιριστής με καμάρι για τα φυσικά του προσόντα. Έτσι όμως καταρρέει ένας μεγάλος αστικός μύθος!

Σε μια δεύτερη ανάλυση των δηλώσεων Beckham, αλλά και της εν γένει καριέρας του διαχρονικά, βλέπουμε ότι εδώ και αρκετά χρόνια πιο πολύ απασχολεί τα media με τα εσώρουχα που φοράει ή με τα οποία φωτογραφίζεται, παρά με τα ποδοσφαιρικά του επιτεύγματα. Το είχε πει κι ο Maradona κάποτε: ότι είναι περισσότερο μοντέλο, παρά ποδοσφαιριστής.

Σίγουρα η ποδοσφαιρική του καριέρα δεν εξελίχθηκε, όσο προέβλεπαν οι φανατικοί οπαδοί των σεντρών που έβγαζε με το ιδιαίτερα ακριβές δεξί πόδι του. Όμως, οι πακτωλοί χρημάτων δύσκολα θα στερέψουν, όσο παραμένει ωραίος και διαχειρίζεται έξυπνα το image του. Κι αυτό είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b