MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Tonight We Love Each Other στο Block 33

Η εικαστική – θεατρική performance του Φίλιππου Τσιτσόπουλου παρουσιάζεται από Δευτέρα 26 έως και Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στο Block 33, στα πλαίσια των 46ων Δημήτριων.

Monopoli Team

Ο Φίλιππος Τσιτσόπουλος (γεν. 1967), έλληνας καλλιτέχνης που ζει στην Ισπανία, μετά την Valencia, τη Σεβίλλη και τη Μαδρίτη, το Freies Museum του Βερολίνου, την Αγκόνα και τη Ρώμη, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Λίβερπουλ, το Μόναχο και άλλες πόλεις, παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη ένα συνεκτικό σύνολο της δουλειάς του.

Σε ένα είδος ψηφιακού πολυφωνικού θεάτρου, στο οποίο ο ίδιος συμμετέχει ως μοναδικός ηθοποιός και performer, η συνολική εγκατάσταση φέρνει κοντά τη μουσική, το θέατρο, τη φιλοσοφία, τη ζωγραφική και αποτελεί μια παράσταση με έντονο λυρικό και βιωματικό χαρακτήρα.

Η βιντεο εγκατάσταση του Φίλιππου Τσιτσόπουλου μαζί με την περφόρμανς του και υπό τη μουσική υπόκρουση του έργου του Johannes Brahms (op.86) και άλλων μουσικών έργων, έρχεται να διεγείρει χαμένες αισθήσεις, να ανακαλέσει στιγμές της ιστορίας της τέχνης και αλληγορίες της ψυχής. Επίσης, να οδηγήσει, μέσα από μια βιωματική καταβύθιση στο φαινομενικά παράλογο, σε μια νέα σχέση με τον εαυτό.

Συντελεστές:
Παραγωγή: Ιωάννα Σουρούδη
Επιμέλεια: Θούλη Μισιρλόγλου

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b