MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΤΗΛΕΦΡΙΚΗ!- Βασάνιζε το παιδί της, για να μπει σε reality!

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ και παγκοσμίως ένα γεγονός που δείχνει την τηλεπαράνοια που έχει αρχίσει να κυριεύει τον κόσμο. Μία μητέρα από την Αλάσκα βασάνιζε το 7χρονο θετό αγοράκι της, προκειμένου να έχει … “εντυπωσιακά” πλάνα να δώσει σε μια εκπομπή reality!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η 36χρονη Jessica Beagley βιντεοσκόπησε την  τιμωρία του 7χρονου παιδιού στις 21 Οκτωβρίου 2010, για ένα τμήμα του show της εκπομπής dr. Phil, που προβάλλεται στις ΗΠΑ,  με τον τίτλο “Εξομολογήσεις της Μαμάς“. 

Το οκτώ λεπτών βίντεο δείχνει την Beagley να τιμωρεί τον γιο της Kristoff για απρεπή συμπεριφορά στο σχολείο και ψέματα. Στη συνέχεια ρίχνει καυτή σάλτσα στο στόμα του παιδιού. Παρά το κλάμα του μικρού, δεν του επέτρεψε  να φτύσει για περισσότερο από ένα λεπτό. Την σκηνή τη βιντεοσκόπησε η δεκάχρονη κόρη της Beagley, έπειτα από εντολή της μητέρας της.

Το video έχει προκαλέσει σάλο, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Ρωσία, από όπου κατάγεται ο θετός γιος της Beagley, Kristoff. Η κατακραυγή προκάλεσε παρέμβαση των αρχών και τώρα στην αδίστακτη μητέρα έχει ασκηθεί δίωξη για παιδική κακοποίηση. Επίσης, η ρωσική κοινή γνώμη απαιτεί την επιστροφή του μικρού Kristoff και της δίδυμης αδερφής του στη Ρωσία. (Οι πάρα πολλές υιοθεσίες παιδιών από τη Ρωσία στις ΗΠΑ, αποτελούν ένα μείζον κοινωνικό ζήτημα για την χώρα.)

Η Beagley, η λεγόμενη και hot sauce mom, στην απολογία της δήλωσε ότι ήταν  η δεύτερη φορά που προσπαθούσε να μπει στο reality. Την πρώτη φορά, που απλώς μάλωσε το γιο της, δεν έγινε δεκτή. Της ζήτησαν, όπως είπε, να τιμωρεί πραγματικά το παιδί της!

Στο βωμό της τηλεθέασης, λοιπόν, το βλέπουμε και αυτό! Να απαιτείται από γονείς να γίνονται επινοητικοί σε τιμωρίες παιδιών, προκειμένου να κερδίζουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν! Και οι άνθρωποι των media έχουν τεράστιες ευθύνες, λοιπόν. Ωστόσο, κανένας δεν μπορεί να απαλλάξει τον άνθρωπο από τις προσωπικές του ευθύνες. Κανείς δεν σε αναγκάζει να συμμετέχεις σε ένα reality με ένα τόσο αποτρόπαιο θέμα. Εκτός κι αν είσαι εσύ ακόμα πιο αποτρόπαιος!

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b