MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φεστιβάλ- αφιέρωμα στη μνήμη του Βασίλη Ρίτσου

Τριήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ, από τις 7 έως τις 9 Μαΐου, αφιερωμένο στη μνήμη του αξέχαστου δάσκαλου, σκηνοθέτη, θεατρανθρώπου Βασίλη Ρίτσου, με παραστάσεις σε σκηνοθεσία μαθητών του.

Monopoli Team

Το Φεστιβάλ ανοίγει το Σάββατο 7 Μαΐου, στις 9.00 μ.μ., με την παράσταση Αίαντας του Γιάννη Ρίτσου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Καρβουντζή και κοστούμια Άγγελου Παπαδημητρίου. Ακολουθεί την Κυριακή 8 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, Το αυγό της κότας, του Γιώργου Ιωάννου, μία παράσταση από παιδιά για παιδιά -αλλά και για… μεγάλα παιδιά- σε διδασκαλία Γιώργου Καρβουντζή. Το φεστιβάλ θα κλείσει τη Δευτέρα 9 Μαΐου, στις 9.00 μ.μ.,  με την παράσταση Ζητείται δολοφόνος, του Λεωνίδα Τσίπη, σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου. Αξίζει να αναφερθεί πως το έργο αυτό πρωτοανέβηκε τη θεατρική περίοδο 2003-2004 σε σκηνοθεσία Βασίλη Ρίτσου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 7 Μαΐου (9.00 μ.μ.)
ΑΙΑΝΤΑΣ, του Γιάννη Ρίτσου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Καρβουντζής
Κοστούμια: Άγγελος Παπαδημητρίου
Με τους: Τάκη Αθανασόπουλο, Ιωάννα Γκόλια, Κων/νο Α. Καρβουντζή

Κυριακή 8 Μαΐου (12 το μεσημέρι)
ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ (παιδική παράσταση), του Γιώργου Ιωάννου
Διδασκαλία: Γιώργος Καρβουντζής
Ζωγραφική σκηνικού: Κων/νος Α. Καρβουντζής
Με τους: Άγγελο Αποστόλου, Γεωργία Παπακωνσταντίνου, Αγγελική Παντελίδη, Παρασκευά  Αλαφάκη, Θάνια  Παντελίδη, Πόπη Καραχάλιου, Δανάη Νικολακοπούλου, Μάνθο Κρούσσο, Μάριο Αθανασόπουλο, Έλενα Καρακούση, Φώτη Μιχελάκη, Ανδρέα Αποστόλου, Νάσο Κακαβούλια

Δευτέρα 9 Μαΐου (9.00 μ.μ.)
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, του Λεωνίδα Τσίπη
Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου
Μουσική: Σταμάτης Χρήστου
Με τους: Μάνο Αντωνίου, Λευτέρη Τσίτα, Φαίη Βάκρινου, Λήδα-Ζωή Κατσούδη, Βαγγέλη Μαραγκάκη, Φώτη Βερνέζη, Αλεξάνδρα Χειμώνα, Μηνά Γκούμα


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό για όλες τις παραστάσεις

Κρατήσεις: τηλ. ταμείου: 210-8252311
Θέατρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ: Δεληγιάννη 19, πίσω από το Μουσείο, Αθήνα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

στη μνήμη

του Βασίλη Ρίτσου

Τριήμερο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ (Δεληγιάννη 19, πίσω από το Μουσείο, ΑΘΗΝΑ, τηλ. 210-82.52.311), αφιερωμένο στη μνήμη του αξέχαστου Δάσκαλου, σκηνοθέτη, θεατρανθρώπου Βασίλη Ρίτσου, με παραστάσεις σε σκηνοθεσία μαθητών του. Το Φεστιβάλ ανοίγει το Σάββατο 7 Μαΐου 2011, στις 9.00 μ.μ., με την παράσταση ΑΙΑΝΤΑΣ του Γιάννη Ρίτσου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Καρβουντζή και κοστούμια Άγγελου Παπαδημητρίου. Ακολουθεί την Κυριακή 8 Μαΐου 2011, στις 12 το μεσημέρι, ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ, του Γιώργου Ιωάννου, μία παράσταση από παιδιά για παιδιά -αλλά και για.. μεγάλα παιδιά- σε διδασκαλία Γιώργου Καρβουντζή. Το Φεστιβάλ θα κλείσει τη Δευτέρα 9 Μαΐου, στις 9.00 μ.μ.,  με την παράσταση ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, του Λεωνίδα Τσίπη, σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ πως το έργο αυτό πρωτοανέβηκε τη θεατρική περίοδο 2003-2004 σε σκηνοθεσία Βασίλη Ρίτσου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό για όλες τις παραστάσεις.  

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b