Monopoli Team
13.12.2010
A
A
Ο Ηρακλειώτης ζωγράφος καταθέτει με το έργο του αυτό «την κορύφωση μίας μακράς και δύσκολης διαδρομής», όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος. «Έργο προσωπικό με ξεκάθαρη την καλλιτεχνική του ταυτότητα, προβάλλει συνεπές και ουσιαστικό, θεμελιώνοντας τη συμβολή του Νίκου Βισκαδουράκη ανάμεσα στις σημαντικότερες σύγχρονες δυνάμεις του νεο-εξπρεσιονισμού στην Ελλάδα», αναφέρει στο σημείωμά της στο κατάλογο της έκθεσης η ιστορικός τέχνης Ντενίζ-Χλόη Αλεβίζου.
Η έκθεση θα πλαισιωθεί από εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, εργαστήρια και σεμινάρια για ενηλίκους. Στις συναντήσεις αυτές δίνεται η ευκαιρία, πέρα από την πρωτογενή εμπειρία, να συζητηθούν ζητήματα που συνοψίζονται στο ιστορικό πρόβλημα της σύγχρονης τέχνης.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλλιτέχνης: Νίκος Βισκαδουράκης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 8 Ιανουάριου
Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή: Ο Κώστας Λειβαδάς στο Θέατρο Ολύμπια με καταξιωμένους ερμηνευτές
Λένα Δροσάκη: “Τα πράγματα πρέπει να λέγονται, όσο σκληρά και να είναι” (vid)
Κάθε Τρίτη με τον Μόρι: Στο Θέατρο Ιλίσια, η παράσταση με τον Γρηγόρη Βαλτινό
Demetrios Yatromanolakis: Ίσως ποτέ μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου δεν ευδοκιμεί, τόσο έντονα και τόσο ανενόχλητη, η πολιτική βία στον δυτικό κόσμο όσο σήμερα».
Αναπαραγωγή, του Barry McStay στο Studio Μαυρομιχάλη
COSMOTE TV: Το 2026 ξεκινά με το «Star Trek: Starfleet Academy» και νέα σεζόν «The Rookie»
Αιμίλιος Χειλάκης: “Το cancel μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή” (vid)
Misslightenment: Μια performance της Ελένης Πλουμή στον Μικρό Κεραμεικό
Jazz στο Μουσείο: Ντίνος Μάνος, Αθανασία Μάνου και Νιόβη Κρητικού στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή