MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Λεφτά Υπάρχουν…

Και φυσικά υπάρχουν αλλιώς δεν θα ήμουν εγώ εδώ. Ως γνωστόν κάποιος «τις» που έχει θέματα με τους δικαστές και πρέπει να διαβιεί λάθρα έχει τουλάχιστον διπλάσιο κόστος ζωής από του κοινούς θνητούς. Ας είναι πάντως, θα το πιω κι αυτό το ποτήρι.

Λεφτά Υπάρχουν… - Monopoli.gr
Monopoli Team

Μια που μιλάμε για ποτήρια τώρα ένα από τα αγαπημένα χόμπι των … ποτηριών είναι να γεμίζουνε! Ένα άλλο να σπάνε και ένα ακόμα καλύτερο να τσουγκρίζουνε μεταξύ τους. Κάτι τέτοιο μου θύμισε και η μάγκικη κίνηση του Πειραιώτη (έχει την Πειραιώς) τραπεζίτη Μιχάλη Σάλλα. Και εξηγούμε αμέσως. Όλους αυτούς του πολλούς μήνες που είμαι αναγκαστικά στην Ελλάδα έχω βάλλει τη Λάουρα *να μου διαβάζει τις εφημερίδες. Όχι ότι δεν ξέρω και ελληνικά αλλά όσο λιγότερα ξέρουν, ακόμα και οι πιστοί σου, τόσο καλύτερα. Άσε που έχει και sexy φωνή.

 

Στο θέμα μας όμως. Απ’ αυτά που μου διάβαζε κι από κάποια από τα παπαγαλάκια που κακαρίζουν δεξιά κι αριστερά η Πειραιώς και συνολικά το team ή το σύστημα Σάλλα έπνεαν, έλεγαν, τα λοίσθια. Βέβαια, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, Ελλάδα είσαστε άλλωστε, πλην όμως εκείνα που λέμε αργά η γρήγορα μπαίνουν στην πρέσα της αλήθειας. Και η αλήθεια σήμερα είναι ότι ο μυστακοφόρος τραπεζίτης έχει κάνει μια μεγάλη, μάγκικη, επιμένω, ρελάνς.

 

Σήκωσε το ποτήρι του και περιμένει την κυβέρνηση να σηκώσει το δικό της για να τσουγκρίσουν! Ο χαβαλές της υπόθεσης βέβαια είναι ότι μάλλον θα σηκώσουν κι άλλοι τα ποτήρια τους καθώς μπορεί η τράπεζα των αγροτών να είναι λίγο σιτεμένη και χωριάτα αλλά η TT bank είναι σίγουρα πολύφερνη νύφη! Να ’μαστε καλά λοιπόν να ζήσουμε και τους τραπεζικούς γάμους μετά την κρίση.

 

Στα ποτήρια μας τώρα. Είναι γνωστό ότι όποιος τσουγκρίζει έχει πολλές πιθανότητες να περάσει την ώρα του ευχάριστα (το αλκοόλ ανεβάζει την λίμπιντο) αλλά επίσης έχει πιθανότητες (λίγες – πολλές, δεν είναι επί του παρόντος) να σπάσει το ποτήρι του και να γίνει μούσκεμα!

 

Δεν ξέρω αν η Πειραιώς πήγαινε όντως κατά βαρβάρων (για να είμαι ειλικρινής ξέρω αλλά … ομερτά), δεν ξέρω αν η πρόταση είναι ρεαλιστική ή ρεα…ληστρική, όπως την βλέπουν οι Αριστεροί, δεν ξέρω καν αν θα γίνει αποδεκτή. Ξέρω όμως ότι ο Σάλλας αποδείχθηκε μεγάλος μόρτης. Τόσο μόρτης που σκέφτομαι μήπως έχει τίποτα Σικελικές ρίζες για να κάνουμε δουλειές μαζί.

 

Η τύχη πάντως, λένε και το πιστεύω, ευνοεί τους τολμηρούς. Και ο Μιχάλης Σάλλας έχει μέχρι τώρα αποδείξει ότι ξέρει καλά να εκμεταλλεύεται αυτή την εύνοια. Μια εύνοια που την έχουν ανάγκη πλείστες όσες τράπεζες τώρα που θα αρχίσουν τα …κουρέματα!

 

Α! Ο τίτλος αφορά στο ύψος της πρότασης (701 εκ. ευρώ) που θα χρηματοδοτηθεί από ίδια κεφάλαια. Συνεπώς λεφτά υπάρχουν αλλά … τα έχει ο Σάλλας! Τώρα αν έχουν κι άλλοι θα φανεί σύντομα. Σας συνιστώ φιλικά πάντως να μην ποντάρετε τα λεφτά σας σε ένα μόνο άλογο αλλά κι απ την άλλη σας θυμίζω ότι όποιος ξεκινήσει πρώτος έχει ΤΟ πλεονέκτημα!



* πιστή γραμματέας

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b