MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Daisy Marc Jacobs Pop Art Edition!

Κόκκινο μπουκάλι και μαύρες μαργαρίτες στολίζουν το συλλεκτικό Daisy!

Monopoli Team

To αγαπημένο πλέον άρωμα παίρνει pop ύφος και γίνεται Daisy Pop Art Edition, πάντα με την πινελιά του Marc Jacobs.

 

Ο σχεδιασμός του μπουκαλιού εμπνέεται από την αγάπη του δημιουργού για την ίδια την τέχνη και συνδυάζει αρμονικά την καλλιτεχνική διάθεση με τα έντονα χρώματα και την πρωτοτυπία.

 

Το νέο μπουκάλι είναι πιο εκκεντρικό από τα υπόλοιπα και συγχρόνως πιο μοντέρνο και πολυτελές. Το έντονο κόκκινο χρώμα του δημιουργεί τέλεια αντίθεση με τις γυαλιστερές μαύρες μαργαρίτες από βινύλιο, οι οποίες κοσμούν το καπάκι του. Η χάρτινη συσκευασία του “δένει” με το περιεχόμενό της, αφού είναι κι εκείνη ντυμένη σε κόκκινους τόνους και μπορντούρα από μαύρες μαργαρίτες.

Το άρωμα δεν αλλάζει και διατηρεί την ίδια σύνθεση με το Daisy Eau De Parfum: στην κορυφή δεσπόζει η αισθησιακή και δροσερή άγρια φράουλα, τα φύλλα βιολέτας και το κόκκινο γκρέιπφρουτ, η καρδιά εμπλουτίζεται με νότες γαρδένιας, πέταλα βιολέτας και γιασεμιού. Το άρωμα ολοκληρώνεται με το εκχύλισμα από musk vanilla και λευκά ξύλα.

 

Το Daisy Marc Jacobs Pop Art Edition 100 ml θα διατίθεται προς πώληση σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών από τον Σεπτέμβριο του 2010.

 

Επισκεφθείτε το http://www.marcjacobs.com για περισσότερο “Daisy” και Marc Jacobs.

 

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b