MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Όροι συμβολαίου

Ο Θεατρικός Οργανισμός «Νέος λόγος» και το Studio Μαυρομιχάλη παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το έργο του Mike Bartlett. Το έργο περιγράφει τις διαδοχικές συναντήσεις της μάνατζερ μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας με μια υπάλληλο, ανώτερο στέλεχος της εταιρείας. Θέμα των συναντήσεων αυτών, το συμβόλαιο συνεργασίας που έχει υπογράψει η υπάλληλος με την εταιρεία και […]

Όροι συμβολαίου - Monopoli.gr
Monopoli Team

Ο Θεατρικός Οργανισμός «Νέος λόγος» και το Studio Μαυρομιχάλη παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το έργο του Mike Bartlett.

Το έργο περιγράφει τις διαδοχικές συναντήσεις της μάνατζερ μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας με μια υπάλληλο, ανώτερο στέλεχος της εταιρείας. Θέμα των συναντήσεων αυτών, το συμβόλαιο συνεργασίας που έχει υπογράψει η υπάλληλος με την εταιρεία και ο όρος που υπάρχει σε αυτό, σύμφωνα με τον οποίο είναι υποχρεωμένη να αναφέρει στη διοίκηση οποιαδήποτε ερωτική σχέση της με κάποιο άλλο στέλεχος από την ίδια εταιρεία.

Το μεγάλο κατόρθωμα του έργου είναι, ότι ενώ οι καταστάσεις που περιγράφει φαίνονται εκ πρώτης όψεως εξωφρενικές και μη ρεαλιστικές, στο τέλος αφήνει στο θεατή μια τρομακτική αίσθηση οικειότητας, που τον παγώνει και τον οδηγεί σε δυσοίωνες σκέψεις για το πού μπορεί να φτάσει το οικονομικό μοντέλο που έχουμε φτιάξει… Το «Όροι Συμβολαίου» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Μάιο του 2008 στο Royal Court Theatre στο Λονδίνο.

Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου – Παγκουρέλη, Σκηνικά- Κοστούμια: Γιώργος Ζιάκας, Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Mike Bartlett
Σκηνοθεσία: Φώτης Μακρής


Παίζουν: Στέλλα Κρούσκα, Εκάβη Ντούμα

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b