Photo credits: @lenshoots_media_productions
Monopoli Team
08.10.2024
A
A
Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 15:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του σπουδαίου Μίμη Πλέσσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 5 Οκτωβρίου, μία εβδομάδα πριν τα 100ά του γενέθλια.
Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και ο κόσμος που μεγάλωσε με τη μουσική του θα αποχαιρετήσει τον θρυλικό μουσικοσυνθέτη, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στο κοιμητήριο από τις 10πμ για όσους επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής.
«Θα αποχαιρετήσουμε τον Λατρεμένο μας Μίμη Πλέσσα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 15.00 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. (Όποιος επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής, ο Μίμης μας θα βρίσκεται εκεί από τις 10πμ)» έγραψε στο Facebook με ανάρτησή της, η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλη η παιδική μου ηλικία είχε για soundtrack τη μουσική του Μίμη Πλέσσα12.09.2018
TAGS:
Μίμης Πλέσσας
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Τρία μοναδικά προϊόντα για να πετύχεις το τέλειο festive μακιγιάζ
«Κανένα τραγούδι για τη γενοκτονία»: Η Π.Ο.Θ.Α. τα βάζει με την ΕΡΤ για τη Eurovision
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου
Comfort soup: Η πιο απλή και detox σούπα για τα βράδια του χειμώνα
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Ελίζα Σκολίδη: Δεν έβαλα μπροστά το «καλή» ηθοποιός, αλλά το «αληθινή»
Η ΚΟΑ παρουσιάζει τη «Σαλώμη» του Στράους στο Μέγαρο Μουσικής
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Ο Καρυοθραύστης ζωντανεύει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Ολύμπια
Η Pantone επέλεξε το «χρώμα του 2026» και προκάλεσε αντιδράσεις