MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ανανάς: Μπορεί αυτό το νόστιμο τροπικό φρούτο να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος;

Βοηθάει ο ανανάς στην απώλεια βάρους; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Monopoli Team

Αν αγαπάτε τον ανανά τότε συνεχίστε να τον προτιμάτε. Ο ανανάς είναι ένα από τα δέκα πιο δημοφιλή φρούτα στον κόσμο, με σχεδόν 30 εκατομμύρια τόνους να παράγονται κάθε χρόνο. Με καταγωγή από τη Νότια Αμερική, πήρε το όνομα του από Ευρωπαίους εξερευνητές που πίστευαν ότι τα τροπικά φρούτα έμοιαζαν με κουκουνάρι. Οι ανανάδες προσφέρουν διάφορα οφέλη για την υγεία. Μπορεί όμως να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘα νηστέψεις; Μάθε τα οφέλη αλλά και ιδέες για ισορροπημένα γεύματα!12.09.2018

Οι κυριότεροι λόγοι για να συμπεριλάβετε τον ανανά στη διατροφή σας

Είναι γνωστό ότι οι δίαιτες πλούσιες σε φρούτα και λαχανικά μπορούν να βελτιώσουν τη συνολική υγεία σας. Οι διατροφικές οδηγίες σε όλο τον κόσμο συνιστούν πολλές μερίδες φρέσκων φρούτων και λαχανικών κάθε μέρα, ενώ η αυξημένη κατανάλωση τους έχει συνδεθεί με χαμηλότερα ποσοστά χρόνιων ασθενειών όπως ο καρκίνος και οι καρδιακές παθήσεις. Από όλα τα φρέσκα προϊόντα που μπορείτε να προσθέσετε στη διατροφή σας, ο ανανάς έχει αρκετά οφέλη για την υγεία. Παρακάτω είναι μερικά από αυτά:

  • Έχει φυτικές ίνες: Ένα φλιτζάνι ανανά παρέχει σχεδόν το 10% των ημερήσιων αναγκών σας σε φυτικές ίνες.
  • Εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών όπως η βιταμίνη C: Σύμφωνα με το USDA, ένα φλιτζάνι ανανά έχει το 100% των συνιστώμενων απαιτήσεων για βιταμίνη C.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Διατροφή