MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Οι τηλεοπτικοί χαρακτήρες που έγιναν fashion icons και έγραψαν ιστορία

Αυτές οι 10 ηρωίδες μάς χάρισαν ατέλειωτη έμπνευση με τα στιλάτα looks τους.

Monopoli Team

Πόσες φορές έχεις θαυμάσει τις στιλιστικές επιλογές ηθοποιών που πρωταγωνιστούν, είτε σε σειρές είτε σε ταινίες που παρακολουθείς; Πόσες φορές έχεις πάρει έμπνευση από την αγαπημένη σου ηρωίδα, βρίσκοντας τρόπο να φορέσεις εκείνο το κομμάτι που έμεινε για καιρό κρεμασμένο στη ντουλάπα σου με το ταμπελάκι; Πολλές.

Η αλήθεια είναι πως μέσα στα χρόνια υπήρξαν σειρές που έγραψαν ιστορία τόσο για την πλοκή τους όσο και για τις fashion επιλογές τους. Οι εν λόγω πρωταγωνίστριες αποτέλεσαν και αποτελούν είδωλα στον κόσμο της μόδας, με τις θαυμάστριές τους να παίρνουν έμπνευση από τα outfits τους, δημιουργώντας ξεχωριστά σύνολα για τις εμφανίσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTips για να δημιουργήσεις όμορφα σύνολα με τα φορέματά σου τη φετινή άνοιξη12.09.2018

Η Κάρι Μπράντσο, η Μπλερ Γουόλντορφ, η Ρέιτσελ Γκριν και η Έμιλι Κούπερ είναι κάποιες από τις τηλεοπτικές ηρωίδες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Πρόκειται για χαρακτήρες που έγιναν fashion icons και μεγάλη είναι η μερίδα των γυναικών που λατρεύουν να τις αντιγράφουν ως σήμερα. Η καθεμία από αυτές έχει το δικό της στιλ και έτσι, μέσα στη δεκάδα, σίγουρα θα εντοπίσεις εκείνη που ταιριάζει περισσότερο σε σένα.

Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στη «Joor» από ειδικούς μόδας, βρέθηκαν οι 10 ηρωίδες που κατέχουν τις πιο δημοφιλείς ντουλάπες που αποπνέουν έμπνευση και είναι iconic με βάση το Pinterest, το Instagram και τις αναζητήσεις στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b